mandag 29. september 2014

Støtte til oppussing

Familien Aunegård har fått 200. Enova gir kun støtte til energirådgivning hvor det kan dokumenteres at. Vi har samlet noen historier for deg som er interessert i smart oppussing.


Dersom du har kjøpt eller arvet et gammelt hus som er fredet eller er erklært verneverdig kan du få gode tips og råd til oppussing av ditt gamle hus. Støtte til gamle hus og kulturminnetiltak. Her får du en oversikt over ulike statlige. Oppgraderer du huset ditt til dagens energistandar får du støtte fra staten. Energirådgivning: støtte til energirådgiving til deg som vurderer omfattende oppussing av boligen.


Du kan få prosent av kostnaden, eller inntil 5. Og en større oppussing kan kvalifisere til 125. Har hørt at det går ann å få dekt oppussing , stemmer dette ? Har snakket med husbanken, men de kunne ikke svare meg. Er badet som må pusses opp, men pengene. Husbanken gir tilskudd til ulike formål og målgrupper. Disse tilskuddene er rettet mot privatpersoner.


Send legehjelp til de som behøver det mest. Få støtte til energismart oppussing. Har du planer om å oppgradere huset i sommer? Da bør du samtidig tenke på om det kan være aktuelt å gjøre tiltak som. Her kan du for eksempel få støtte til å restaurere en låve eller et stabbur.


For beboere som skal pusse opp bad og dermed utføre endringer på badegulv,. Rørleggerfirma og i henhold til våtromsnormen. Mange kjenner til Enovas støtteordning for helårsboliger. Nå får også fritidsboliger det samme tilbudet. Grønn oppussing gir den.


Fra parafin til vedovn – med støtte fra. Dersom du trenger ekstra midler til oppussing av boligen, bør du utvide boliglånet eller ta opp forbrukslån? Svaret er kanskje et annet enn du tror. Da kan du søke om finansiering til små eller store ombygginger og tilpasninger. Totalkostnader for oppgraderingen inklusive oppussing er oppgitt til kr.


Riksantikvaren har fordelt over 1millioner kroner til fylkeskommunene. Her kan du søke om støtte til ditt kulturminne gjennom vår elektroniske søknadsportal. Du får god veiledning underveis. Kulturaktiviteter Driftstilskudd. Vi gir støtte til varige elementer: Faste installasjoner, materialer til oppussing og utrusting, kunstverk, innkjøp av utstyr og lignende som bidrar til aktivitet.


Gjelder aktivitet for, av. Fra februar og til nå har vi tre bodd sammen for å støtte hverandre i en. Er flere rom som også kunne trenge en liten oppussing men det første er det.


Stipend til nordnorske forfattere. Formĺl: ĺ yte střtte til forfattere i Nord-Norge. Hildur og Arthur Gjerdes legat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg