tirsdag 9. desember 2014

Brystrekonstruksjon med eget vev

Stort sortiment innen møbler, interiør og kjøkkenredskap til uslåelige priser. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Vi kan tilby rekonstruksjon til pasienter som ikke har fått tilbud om brystrekonstruksjon med eget vev ved andre sykehus,. Rekonstruksjon med eget vev gjøres oftest som sekundær brystrekonstruksjon , dvs etter at brystet er fjernet.


Brystrekonstruksjon med DIEP-lapp. Pasientønske om rekonstruksjon med eget vev. Etter fjerning av bryst på grunn av brystkreft kan brystet rekonstrueres enten med protese eller med eget vev (DIEP).


Moderne brystrekonstruksjon kan utføres med ulike metoder, bl. Aleris Colosseum Stavanger har et av Norges mest erfarne legeteam innen fagområdet mikrokirugisk brystrekonstruksjon med eget vev. Ved rekonstruksjon med pasientens eget vev benyttes hyppigst vev fra nedre del av magen (TRAM, DIEP).


Metoden er ressurskrevende og innebærer i de fleste tilfeller. Da kan brystet rekonstrueres enten ved hjelp av proteser eller med eget vev. Mange kvinner får et pent resultat av brystrekonstruksjon med silikonproteser. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Alternativene er da å lage bryst av eget vev ,. I samarbeid med Universitetet i Oslo.


Etter at nåværende kø av ventende til rekonstruksjoner med eget vev blir. Om lag 6kvinner venter på brystrekonstruksjon med eget vev og om lag 8kvinner venter på rekonstruksjon med protese. Om brystrekonstruksjon med DIEAP-lapp. Fordelen med eget vev rekonstruksjon er at brystet får en mer naturlig form og konsistens i tillegg til at det er eget vev og.


Aleris Paradis i Stavanger har et av Norges mest erfarne legeteam innen fagområdet mikrokirugisk brystrekonstruksjon med eget vev. For pasienter som ikke har fått strålebehandling kan rekonstruksjon med ekspander. Midt-ansiktsløft utføres med kikkhullsteknikk som ikke etterlater synlige arr. Man løfter huden og underliggende vev i området.


En brystrekonstruksjon med eget vev er igjen en mye mer omfattende operasjon enn proteser. I tillegg vet man ikke enda om det er genetisk,. Fri lapp av eget vev DIEP. Her venter du kortest på brystrekonstruksjon med dagkirurgi:.


For å rekonstruere bryst med eget vev er man avhengig av et visst hudoverskudd på mage. I dag kan man ta litt vev fra pasientens kropp og. Hvilke typer prosedyrer med eget fett. Men på ett år er ventetiden på rekonstruksjon med eget vev redusert fra om lag 5til.


Ventetid for brystrekonstruksjon. Betydningen av brystrekonstruksjon etter mastektomi. Det tapte brystet kan enten rekonstrueres med implantat, eget vev eller ved å kombinere disse metodene.


Rekonstruksjon etter fjerning av hele brystet innebærer at man ønsker å gjenskape brystets volum og form med en protese, eget vev.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg