fredag 30. mars 2018

Kopp med foto

Prøv våre brukervennlige designverktøy eller velg en av våre tusenvis av maler. Velg et design eller lag ditt eget. Legg till egen tyekst og bilder. Design kopp med tekst og motiv. Mange farger og motiver.


Drikk te, kaffe eller varm sjokolade fra et krus med ditt eget foto på.

Du velger bildet og smartphoto trykker det på et fint porselenskrus. Kopp med personlig bilde er perfekt som gave! Til bestemor, kjæresten eller kanskje til mor? Bruk dine favorittbilder og skap unike bildeprodukter!


Glossy svart kopp av keramikk med ett stort hvitt felt der ditt motiv plasseres. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Masse eksklusivt design.


Lag din egen kopp , musematte, telefondeksel, magneter, puslespill og annet med egne bilder.

Skap glede med et flott og unikt. Flotte kopper med virksomhetens logo eller navn er. Den første slurken med kaffe eller te om morgenen – ren nytelse.


Med det elegante porselenskruset får du det aller beste ut av disse øyeblikkene. En kopp med et bilde som betyr noe, er utrolig hyggelig. Drikk morgenkaffen av koppen med bilde av barnebarna hver morgen.


Eller lag kopper med bilder av koppens. Gjør drikken din enda mer spennende. Sjekk ut Kopp Med Eget Bilde. Kjøp din Objektivkopp her! Vælg tekst og motiv på forkle.


Perfekt gave til en mesterkok! Europas nrpå personlig klestrykk! Bestill en fotofremkalling og vis dine bilder frem. Lag ditt eget krus med foto i dag - del en.


Denne klassiske hvite koppen kan du designe med tekst, motiv eller bilde. Morsomt, rimelig og morsomt!

Nyt din kaffe i fine Kaffekopper med ditt eget bilde! Du får to Kaffekopperkopper med fat i dette fine settet fra smartphoto. Krus og kopp i keramikk med ditt eget foto. Puslespill med ditt valgfrie bilde. Leveres med en vanlig hvit tallerken.


Bildet ditt og design vil bli skrevet ut i full farge og skarp. Lag raskt og enkelt denne. Fremkalle bilder, fargebilder, foto , fra ditt digitalkamera. Lag en kopp med eget bilde.


Dette egner seg best til navn, foto og diverse budskap på produktet. Personlige kopper med ditt design! Uansett antall farger i produksjon eller om dere ønsker et foto og tekst og logo.


Vi trykker deres kopper med deres ønskede motiv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg