tirsdag 21. august 2018

Brunsnegler kaffe

Kjøp klær fra din lokale motebutikk. Fri retur og gratis frakt over 4kr. Gratis frakt over 4kr. Sneglene tåler nemlig ikke koffein. I tillegg gir kaffegruten næring til jorda og.


Og da er tanken veldig nærliggende. Brunsnegler og andre snegler tåler veldig lite koffein. Jeg byr jo alltid på kaffe når jeg har gjester. Kan kaffe redde georginene fra slimmonsterene?


Jeg fikk nylig en henvendelse fra en leser, Tone Sollie Eng, som ville dele et tips for kampen mot brunsnegler. Kjerringrådet om å bruke kaffegrut for å kvitte seg med brunsnegler kan ifølge EU være ulovlig. Forhatte: Mange sliter med mengder av brunsnegler i hagen. Brevskriveren mener å ha funnet en kur som fungerer. Foto: Colourbox Foto: Erwin.


Ved en tilfeldighet har forskere på Hawaii oppdaget at en sterk kopp kaffe gjør susen for å holde sneglene unna. Eller egentlig er det mer brutalt enn. Dette bør du gjøre om du vil bli kvitt brunsnegler.


Den tiden av året er her igjen. Invaderes hagen din av brunsnegler ? Her finner du tips om hvordan du bekjemper dem på en miljøvennlig måte. Tre kvelder á tre timer ble satt av til å plukke brunsnegler. Den foreningen som fikk flest snegler fikk premien på 10.


Har du mye brunsnegler i hagen? Våre erfaringer tilsier at følgende metoder er de mest effektive. Rådene står ikke nødvendigvis i en prioritert rekkefølge, for hvilke råd som er. En syk snegle tiltrekker seg raskt andre kannibalske brunsnegler , som igjen vil bli smittet av bakterien. Vi har prøvd Ferramol mot brunsnegler , som fungerer som en slags selvmordspille.


Inntil videre er ikke hagen vår noe særlig til matfat for våre brunsleipe. Hageelskere som irriterer seg over brunsnegler , kan beskytte kjøkkenhagen med kaffegrut. Det er kun mennesker og marken som er glad i kaffe. Koffein er giftig for brunsnegler og andre snegler, så da var det nærliggende å prøve kaffegrut til å dekke jorda rundt plantene. Eliminér kun skadelige svartelistede fremmedarter, dvs.


Kaffegrut mot brunsnegler – Og jeg har fått et godt tips av Ruth Elisiv Ekeland. Tidligere kastet jeg kaffegruten i do, men nå bruker jeg den i jorda,. Flere som har brunsnegler i hagen? Ja, de er glupske, men jeg har funnet et par triks som gjør tilværelsen vår lettere når det kommer til disse brune slimålene. De dør rett og slett av koffeinsjokk.


Brunskogsnegler liker lukten av øl. La kaffen sitte på i omtrent minutter før du fjerner den med en bomullsklut. Kaffe : Kaffe er gift for brunsnegler.


Grut i hagen Mange sliter med brunsnegler i hagen. NRK snakket i fjor vår med Erling Fløista forsker ved.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg