tirsdag 4. desember 2018

Sous vide utstyr

Tilbered maten i en vakuumpose og oppdag en ny kulinarisk verden av smaker! Sous vide for alle og enhver. Til tross for navnet handler. Simpelthen fordi det ikke falt noen inn at det kunne være noe for vanlige.


Under følger utstyrslisten jeg, og. Norges raskeste nettbutikk! Prisen på frakt som fremkommer når du legger inn din bestilling kan noen ganger blir høyere enn.


Tidligere var sous vide forbeholdt profesjonelle restauranter, men med utstyr som Sansaire sin sous vide maskin er denne teknologien nå også tilgjengelig for. Tid og temperatur Når man begynner med sous vide vil man fort finne ut at det hovedsakelig dreier seg om du variabler for å få et godt resultat: tid og temperatur. Hemmeligheten til mesterkokker verden over er nå lett tilgjengelig for alle, og det er i tillegg svært enkelt. Classic Nomiku sin effekt, størrelse, og sikkerhetsegenskaper gjør det til dette til et essensiellet kjøkken verktøy for å bringe den magiske sous vide inn på. Alle varer sendes med Posten eller Bring om ikke annet er avtalt.


Mer smak og perfekt konsistens i grønnsaker, kjøtt og fisk. Det er resultatet av vakuumforseglet langtidskoking i vannbad. Fordi selv det seigeste og billigste kjøttet kan bli en mør delikatesse med sous vide utstyr , er det en investering som betaler seg inn ganske fort. Vi har testet sous vide med utstyr mange enten har i hus eller er billige å skaffe seg. Er du blant dem som har sous vide-utstyr hjemme, så kan du for alvor senke skuldrene til juleaften og vite at ribba blir like god som den blir problemfri.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke. Jeg handlet meg en sirkulator og kunne tenke meg en Thermapen, ser helst at jeg slipper å kjøpe begge. I tillegg til å kunne lage perfekt mat, så er en sous vide -maskin utmerket for pasterurisering av flasker med øl. Spesielt interessant er dette for de som lager.


Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Perfekt resultat hver gang! Dieses und viele weitere Bücher versandkostenfrei im Thalia Onlieshop bestellen. Med vakuumskuffen kan man lett forberede kjøtt, fisk, grønnsaker og frukt til sous-vide.


Utstyr modellavhengig – bildene er eksempler. Sansaires sous - vide -sirkulator er det eneste utstyret du trenger for å tilberede mat etter sous - vide -metoden. Bare plasser sirkulatoren i en. Selve teknikken er ekstremt enkel når man har utstyret som trengs.


Det som krever litt trening er hva man skal ha i vakuumposen med kjøttet, fisken, grønnsakene osv. Jeg gikk til anskaffelse av sous vide utstyr primært for å ha et redskap til å tilbrede mat til mange av gangen med perfekt resultat. Med Miele sine dampovner behøver du ikke engang egen sous vide maskin,. Alt du trenger er riktig utstyr på kjøkkenet som spiller deg god.


Jeg prøvde utstyret på en utbenet lammestek på ca kg,. Mat tilberedt under vakuum. I D2-artikkelen om sous vide finns det også forklaringar på andre måtar å få til sous vide -effekt utan veldig dyrt utstyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg