fredag 25. januar 2019

Lakkere kjøkken

Prøv vår berømte lokalproduserte fish and chips og våre nydelige baguetter! Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment fra Metabo. Finn lakkering av kjøkkenfronter. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Vi tilbyr lakkering – spraylakkering av skapdører, skuffer, vitrineskap, dører etc. SPRAYLAKKERE KJØKKEN : Å lakkere kjøkkenfrontene selv er ikke vanskeligere enn du gjør det til. Sjekk hvordan du spraylakkerer kjøkkenet selv her! Vi har eget malerverksted for lakkering av kjøkken i Bergen. Ta kontakt med oss i Malermester Eilif Andersen AS.


Resultatet av lakkering av et kjøkken er ofte like. Vi utfører i dag billakering, omlakkering av personbiler, varebiler og veteranbiler, skade lakkering, lakering av kjøkken og interiør lakering. Kjøkken og skuffefronter: kr 45- pr. Hva tar dere for å lakkere dører og skap? Du trenger ikke skru for at kjøkkenet skal bli nytt.


Jeg ønsker å omlakkere: skapdører,. Noen her som har fått lakkert frontene på kjøkkenet ? Ved å lakkere om kjøkkeninnredningen og bytte noen knotter får du et resultat som gir inntrykk av å være nytt, og et kjøkken i akkurat den fargenyansen du. Vi er bedrift som drive med møbellkkering og møbelfornying. Disse tingene trenger du, og slik går du frem. Hvor vanskelig er det egentlig å spraylakkere et kjøkken ? Er dette en jobb du fint kan klare selv, eller.


Noen som har gjort noe slikt SELV og fått et bra resultat? Man kan vel bruke proff hjelp, men da blir det vel billigere å sette opp et nytt kjøkken nesten? Eierne syntes dessuten det ikke var helt tidsriktig.


De var lei fargen, og et nytt kjøkken stod høyt på ønskelisten. Vi kan lakkere alt fra kjøkken til bad. Vi påtar oss oppdrag som å patinere møbler, sprøytemale eller lakkere innredningsdetaljer. Lakkerer skrog utvendig og innvendig.


Dette kan være alt fra bord og stoler til kjøkkendetaljer. Vi betjener primært bedrifstmarkedet, men tar også private kunder med lakkering av kjøkken , møbler, felger, motorsykler, sykler etc. Ta et tapet, rull det ut og få nytt kjøkken på rekordtid. Tapet på veggen mellom over- og underskap er rimelig og trendy! Her viser vi hvor enkelt det er å. Frontene er hvite og med ingen synlige skader.


Prisen varierer avhengig av disse parameterne. Forny ditt kjøkken med ny lakk og ny farge. Me lakkerer også mange andre produkter. På vårt malingsanlegg blir alt trevirke.


Dette blir en midlertidig løsning da jeg skal skifte ut hele kjøkkenet om ca 5-år. Toril hadde gulnet panel og gammel kjøkkeninnredning fra tallet. Se før- og etterbildene og film om hvordan male kjøkken. Spar penger på å fornye det du allerede har.


En kjøkkenfornyelse er både tidsbesparende og billigere enn et nytt kjøkken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg