torsdag 11. juli 2019

Design baderomsinnredning

Stort utvalg produkter til badet. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Bedre baderomsinnredning.


INR står for baderomsinnredning og dusj i premium kvalitet med heftige tilvalg og maksimal oppbevaring. Vi har produktene som gjør badet til ditt favorittrom! Ikke alle dager starter som planlagt. Kanskje du har fått for lite søvn, forsovet deg eller sovet på sofaen. På badet er det tid til å våkne og rom til å finne.


All Design forhandler bad fra Fossline og du kan finne baderomsinnredninger i et stort og bredt sortiment. Besøk oss på Tempe for å se på de! Hafa - Her kan du innrede ditt bad slik du vil.


Vi har alle typer baderomsmøbler til badet ditt, og her får du inspirasjon til baderomsinnredning ! Silrent design med skuffer. Det er moderne og stilrene dusjhjørner med inn- og utsvingbare dører som gir ekstra plass i rommet, og kommer i både rette, buede og som svingfoldedør i ulike. Badet er ditt personlige frirom.


Ingen skaper det bedre enn deg. Dansani gjør det enkelt og. MAXBO har møbelsett som består av servanter, speil og skap. Kjøp baderomsinnredning på nett eller i butikk. Alle våre baderom kjennetegnes derfor av et funksjonelt design , hvor det er tatt høyde for alle detaljer, store som små.


Hjemme hos KK Livings designer Christian gjør den lille,. DESIGNA bad sikre god design og kvalitetsløsninger for hverdagen. DESIGNA har et stort utvalg av gode løsninger til gode priser. Her finner du eksklusiv, elegant baderomsdesign og baderomsinnredning som er mer rustikk.


Iconic Nordic Rooms er skapt av menneskene bak Aspen baderomsmøbler og INR dusjvegger, som har lang erfaring innen design og produksjon av baderomsinnredning , med. Astrid Maria Sætren Interiørarkitekt og Produksjons designer , kjent fra blant annet TV2-serien Tid for Hjem, gir deg fire gode tips ved. Vi kan hjelpe deg med å finne en løsning både med tanke på funksjon og design.


Ikke glem å ta hensyn til hvor mange som skal bruke badet samtidig. Planlegger du nytt bad er dette stedet å begynne. Nøkkelen er smart baderomsinnredning : elegant servantskap med rommelige skuffer. Hva med flerfunksjonelle åpne oppbevaringsløsninger i en enkel design som er utviklet spesielt for badet, men som også kan brukes i andre rom?


Fast pris - ingen overraskelser. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. Tegn og design badet ditt her. Du har også mulighet for å prøve deg selv på våre nettsider. Vårt mest rengjøringsvennlige toalett noensinne.


Valg av rette dører er et sentralt element i designen av ditt nye bad eller kjøkken. Her viser vi deg våre grunnmodeller - i nøytralt hvitt. Skal du innrede badet bør du se her! Vi har nemlig mye å velge blant når det kommer til baderomsinnredning og baderomstilbehør. Det er i baderommet det skjer.


Latteren, samtalene, tankene, beslutningene. Det er her du kan stenge verden ute og bare være. Baderom for alle livets stunder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg