fredag 11. oktober 2019

Kjøkkentrender

Farger: Grånyanser er populært, men nordmenn blir stadig modigere og prøver seg på knallfarger som gult og oransje. De færreste er tøffe og vågale når vi går til innkjøp av nytt kjøkken. Vi er opptatt at å ha personlige hjem, men de aller fleste av oss velger de hvite. Høstens kjøkkentrender er preget av smarte løsninger og elegant design. Vårens kjøkkentrender er delt opp i fire stiler med fokus på materialer.


Treverk, metall, laminat og stein. Gråtonene blir dypere, og når det kommer til valg av fronter, er klassisk på vei tilbake. Nå handler det om å få kjøkkenet til å. På torsdag inviterte Gelmuyden Kiese Lifestyle til pressedag for mote- og interiørbransjen.


En stilig takterrasse med matservering, loungestemning og sommerlige. For visst må det mer til enn bare mat på. Les mer om Tre sterke kjøkkentrender. Les hvorfor vi ikke får nok av tre på kjøkkenet.


Da er det enkelte stiler og trender som virkelig går igjen blant de ulike forhandlerne og som er trendy i år. Avkjølt og sprudlende vann rett fra kranen. Kraner med Pull-Out Spray. Hva drømmer du om når du tenker på nytt kjøkken?


Schmidt har et bredt sortiment av klassiske og moderne kjøkken til ditt hjem. Drøm stort - book et møte. Kvik har levert kjøkkener i dansk design i mer enn år. Hos Kvik får du en romslig kjøkkenopplevelse med fokus på ekstra plass og ergonomi.


Her kan du lese om utviklingen i det norske markedet. Og det er masse på gang. Se våre kjøkken og bli inspirert. Rimelige kjøkken med høy kvalitet!


Kjøkkenet har blitt et sted familie og. Hvilke kjøkkentrender bør man unngå? Det er flere litt upraktiske trender, mener jeg. Firkantet vask med helt flat bunn, for eksempel. Norske Josefin bor i arkitekttegnet drømmehus utenfor Barcelona 3. Trender og nye levemåter påvirker kjøkkeninnredningen.


Finn din stilen som passer til ditt liv. Du blir fortere lei av de fargene du er mye eksponert for i media. Hvis du ønsker et varig interiør, må du tenke godt gjennom fargevalgene dine, men. Vi lister opp noen av de siste kjøkkentrendene med glass.


Leter du etter nye kjøkkenfronter? Du trodde kanskje høsten var en mørk tid? I hvert fall ikke i år – og i hvert fall ikke på kjøkkenet. Sigdal innfører en fargerik.


Fortsatt velger de fleste hvitt kjøkken, men i følge interiørarkitekt Kristin Sletner i Nobia blir de naturlige fargene stadig mer populære. Nordmenn elsker å pusse opp. Luftig uten overskap Stadig flere innreder kjøkkenet uten overskap, dette gir et luftigere og mer minimalistisk uttrykk. Samtidig blir det bedre plass til å jobbe.


Ofte er kjøkkenet hjemmets hjerte og dikterer stilarrangement og atmosfære i hele huset. Spesielt i moderne designhjem hvor den åpne planløsningen sammenføyer. Et restaurantbesøk er noe ganske annet nå enn for ti år siden. På Grilleriet jobber de aktivt for å plukke opp det beste fra internasjonale kjøkkentrender.


Bli inspirert av de nye fargene, få tips til hvordan du kan skape harmoniske fargekombinasjoner og lag din personlige fargepalett. Se det digitale fargekartet her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg