onsdag 13. november 2019

Over kjøkkenbenk

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Vi leverer og monterer alle typer glassplater som kan benyttes mellom kjøkkenbenk og overskap. Se vårt prisløfte, og ta kontakt for et.


Vi har massevis av stiler og farger som kan skjæres til for å passe til kjøkkenet ditt.

Ved valg av fliser over kjøkkenbenk må man ta hensyn til flere elementer som kjøkkeninnredning, benkeplate, veggfarge samt gulvmateriale. Området over kjøkkenbenken har mange funksjonskrav det må tas hensyn til. Glass over kjøkkenbenk er mer og mer ettertraktet på det private markedet.


Glassplaten beskytter veggen mot sprut og søl og dekormulighetene er mange. Platen skal festes 2-mm over kjøkkenbenken. For å sikre deg mot at platen ikke glir, anvend noe som holder platen oppe. Sammenlign oss gjerne – mange har gjort det før deg!


Vi gir oss ikke før du er fornøyd.

Hos MAXBO finner du kjøkkenplater i utallige farger, typer og design. Bak komfyr er det viktig med herdet glass pga. Stylizimo lagde en kjøkkenplate selv til å ha over kjøkkenbenken for å få den stilen hun ønsket. Se hvor fint det ble og hvordan hun gikk frem. Hei, Jeg lurer på om noen her har erfaring med pris på glass til å ha på veggen over kjøkkenbenken.


Jeg har fått tilbud fra glassmester på herdet glass som er. Brennlakkert glass, dekorglass, klart glass – mulighetene er utrolig mange når du skal velge glass til ditt kjøkken. KVIK-KJØKKENET BLE NYTT: Med laminatgulv bak i stedet for glass eller fliser ble kjøkkenbenk -nisjen noe helt annerledes.


Ta et tapet, rull det ut og få nytt kjøkken på rekordtid. Tapet på veggen mellom over - og underskap er rimelig og trendy! Her viser vi hvor enkelt det er å. Denne kjøkkenøya har du neppe sett maken til. Kjøkkenet i bildet over er ett av interiørarkitekt MNIL Bernt A. Pedersens nye prosjekter. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg.


De fleste velger en eller annen markering over komfyr og kjøkkenbenk.

Fliser er lett å holde rent, samtidig som de finnes i et utall varianter. De går ute, men når foreldrene passer dem er de kun inne. Uten det ene så bæsjer minstepusen inne.


Skal bytte kjøkkenbenk og synes da at området over benken (dvs over benken og under kjøkkenskapene) blir så trist i forhold. Jeg synes glassmosaikk er stilig, men. Når det gjelder montering av glasset fra glamiTEC så kan det gjøres på to måter.


Kjøkkenglass Med glass mellom benk og overskap gir du kjøkkenet ditt en personlig stil, samtidig som du på en meget enkel måte kan holde denne flaten ren og pen. Det er enkelt å legge fliser over kjøkkenbenken selv, men det er en del ting du må passe på for at resultatet skal bli bra. Vi kan levere med farge og folie hvis det ønskes.


Over en kjøkkenbenk går det bra. Magasinene skriver om det. Se bilder og få vite hvorfor her. Det gjelder enten det er små eller store områder som skal flislegges. Så finner man midten av veggen og fordeler kappet likt på hver side.


Norfloor har et enormt utvalg av italienske kjøkkenfliser til gulv og vegg i alle prisklasser og vi kan tilby kjøkkenfliser i alle farger, størrelser og overflater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg