mandag 16. februar 2015

Navneskilt magnet

Perfekt for butikkansatte og andre. Vi har alle type navneskilt og stempel til helsepersonell. Navneskilt Til Sykepleier. Fargerike navneskilt til helsefagarbeidere. Alternativene er nesten uendelige med over 80.


Stilig og personlige elementer. Fargeglade navneskilt og lommeskilt som sprer glede! Graverte navneskilt og 3D navneskilt i mange farger og varianter! Stort utvalg til gode priser!


Hvis disse to alternativene ikke passer, er det bedre å bestille et navneskilt med magnet , som fungerer på de fleste typer klær. Begynn å designe et skilt. Det kraftige magnetfestet sitter like godt som en nål,. Rimelige navneskilt fra kr 80.


Med eller uten logo og farger. Rask levering og gratis frakt. De fleste av våre buttons passer godt som navneskilt. Sikkerhetsnål er standard feste. I tillegg har vi magnet , klype eller nakkebånd for kongresslommer.


Settes i brystlommen og blir holdt på plass med magnet. Kvalitetsprodukt for bruk i helse- og omsorgssektoren - Flott skiltmappe med påmontert navneskilt. Elegant navneskilt i mange farger med holdbart magnet feste. Skriv enkelt ut skiltet på egen printer og sett arket inn i skiltholderen. Størrelse 75xmm Elegant.


Columbi navneskilt er et kvalitetsprodukt for bruk i helse- og omsorgssektoren. Pynt opp uniformen med et fargesprakende navneskilt. Skiltene er små og nette, og festes enkelt med nål, magnet eller metallklype. Vælg imellem skrifttyper, farver, mønstrer og smarte ikoner.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Se hva vi tilbyr for din bedrift her! Brutalt sterke magneter. Skinnmappe med navneskilt for brystlomme. Plass for penner og sakser ol.


Velg mellom forskjellige farger på plate og skrift. Det er også muligheter for forskjellige. Alt du trenger til arbeidsplassen.


Kontorrekvisita, papir, arbeidsklær, kontormøbler, kaffe, toalettpapir og mye annet till kontoret, lageret, byggeplassen, og. Postkasseskilt med magnet bakside. Før du bestiller dette produktet kan det være smart å forsikre seg om at det stedet som skiltet skal plasseres på er magnetisk.


Det rektangulære navneskiltet med magnet er egnet til virksomheter, som ønsker et mer eksklusivt produkt til bruk ved møter, konferanser, kurs mv. Disse eksklusive navneskilte med magnet (reversskilte) anvendes ofte i offentlige og private virksomheder, hvor der ønskes et bedre produkt end de gængse. PenHygienic med navneskilt og saks. Beskyttelsesbriller – justerbare.


Norges Billigste Priser?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg