fredag 6. februar 2015

Snekkerverksted bergen

På vårt snekkerverksted legger vi stor vekt på kvalitet, materialvalg og konstruksjonsmessige detaljer. Våre erfarne og dyktige møbelsnekkere tegner og lager. Vi har en moderne maskinpark som sammen med dyktige medarbeidere sørger for et godt håndtverk. Velkommen til Bergen Håndtverksenter. Norges største senter for restaurering av gamle møbler og interiør!


Vår lange erfaring med arbeid innenfor de gamle. Våre snekkere er spesialister på trapper i alle former og utførelser, og. BHS - Bergen Håndtverksenter. Vi tilbyr arbeids-og opplæringsplasser til mennesker som faller utenom det ordinære arbeidsmarkedet, og som trenger.


Nye tilbud hver dag - for ethvert budsjett. Spar opptil på ditt hotell! Reserver ditt Hotell i Bergen online. Snekkerverksted i Hordaland unike treff GVI - Grønneviken AS. Vi hjelper deg med anbud fra snekkerverksted.


Vi er din startside for Bergen og Hordaland. Her finner du butikker og tjenester i alle bransjer. Magasin og lokalguider for kommunene rundt Bergen. Designermade er en møbelsnekker og designstudio i Bergen.


Vi designer og produserer spesiallagede møbler. De siste ukene har vi gjennomgått en liten snekker. Hos oss får du kvalitet, erfaring og fleksibilitet. Vår spesialitet er bygging av trapper.


Kjøkken, ba garderobe, møbler, restaurering. Nævdal Snekkeri , i Bergen , Norge. Vi spesial designer møbler og interiør for private hus og hytter og for Næringslivet. Vi er forhandler for Forus innredning i Bergen.


Det skjer spennende ting på Bergmoen snekkerverksted for tiden. Vi har blitt intervjuet av fagbladet Treindustrien om vårt samarbeidsprosjekt med NTNU. Høsten er her og vinteren nærmer seg. En dag i forrige uke åpnet vi et lite snekkerverksted ute på lekeplassen til Rosetårnet. Alle som ville fikk prøve seg, og det gikk ikke lang tid før de mestret.


Vi er et velutstyrt snekkerverksted med ansatte og over års erfaring som holder til i idylliske Engelsviken utenfor Fredrikstad. Vi driver et firma som lager håndverks-innredninger, møbler mm. Retail Design sitt eget snekkerverksted finnes i underetasjen av Campus Vulkan. Det brukes til produksjon av materiell til utstillingsrommene. Interiør-Snekkeriet AS tar deg fra ide til ferdig produkt.


Sverige og bosatte seg der. Marta døde ung og Beret var ugift og flyttet til Bergen. Vi produserer også listverk og har et bredt sortiment av husdekor og lister.


Gjenbruksnett i pvc, laget av Bannerstoff mottatt fra DNS, Festspillene, Bergen kommune m. Designer av nettet er Bergenskunstneren Kiyoshi Yamamoto,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg