mandag 29. juni 2015

Avstand overskap benkeplate

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. På utkikk etter benkeplate til ditt hjem? Hva er vanlig avstand mellom benkeplate og overskap ? Etter jeg har plata taket og montert opp igjen overskapene, så vil avstanden fra topp skap.


For høye personer er 50cm mellom overskap og benk aaaalt for lite. Har vært på noen sånne kjøkken, og så knapt henda mine når jeg arbeidet ved benken. Vi planlegger et kjøkken og mellomrommet mellom overskap og underskap skal flislegges. Men hvor stort er mellomrommet? Og er det lurt å flise helt opp, eller er det.


Når det gjelder benkeplate bør man også tenke praktisk;. Da vi nylig skulle gjøre om kjøkkenet hjemme, kvittet vi oss med alle overskap. Utnytt gjerne veggen maksimalt med doble over skap i høyden, eller ekstra høye overskap.


Montering av overskap Støttesider. Standard høyde til overkant benkeplate er cm. Avstand fra gulv til overkant bakstykke skal. Knapt mulig å kjenne litt.


Er det høyskap eller skap som kjøl, monter det først. Kjøkkenøy er populært på kjøkkenet. En kjøkkenøy kan monteres sammen med benkeskap og overskap.


Bygge og pusse opp kjøkken De fleste går for fliser i sonen mellom benkeplate og overskap på kjøkkenenet. Men valgmulighetene er mange,. Har du plass under taket kan du vurdere to rader med overskap.


Er du glad i dype skuffer, kan du også bruke dem i stedet for kjøleskap. Vårt firma har i en årrekke levert glass til bruk over benkeplate , eventuelt mellom benkeplate – overskap. Overskap monteres typisk fra hjørne og utover. Høyskap: Har du en løsning med høyskap bør du måle ut. Mellom benkeplate og overskap er det bare en hvit vegg, som er vanskelig å holde ren, siden der er strie med litt mønster.


Beregn en avstand på 2-3mm mellom platen mot vegg og benkeplate. Platene festes med skruer i merket spor. Post by Nora Andersen Vaskemaskin? Ovnen står på den andre siden av brannmuren, så det vil være bra nok avstand til den. Jeg har montert dem i veggen med en avstand til overskap på ca.


Fikk dette tipset av en elektriker. MONTERING AV OVERSKAP 12. Mål ut og marker overskapenes. Side på side med smarte løsninger!


Last ned vår katalog via linken nedenfor og finn enda flere inspirerende. Hos MAXBO finner du kjøkkenplater i utallige farger, typer og design. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk.


Trenger du hjelp til montering av kjøkken, finner du våre monteringsveiledninger på nett her. Denne høyden gir nok plass til et underskap med benkeplate ,. Denne uken har vi benyttet til å male gangen og bygge kjøkkenøy, og sistnevnte er ikke bare bare! Fug under listen eller direkte på benken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg