mandag 29. juni 2015

Brosjyreholder

Laget i plexiglass og aluminium. Vi har brosjyrestativ, bladholdere og tidsskrifthyller. Kjøp utstyr til jobben online. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser.

Er du på jakt etter en brosjyreholder kan du glede deg over et enormt utvalg og store variasjoner i både design og materialer. Prisnivået varier veldig i forhold. Brosjyreholder Aklar hos staples.


Hos oss finner du avisstativ for vegg og gulv, brosjyrestativ på hjul eller til bor og tidsskrifthyller og holdere. Alltid fri frakt og års garanti. Flott gulvstativ med brosjyreholder i plexi Dette er et enkelt og flott brosjyrestativ.


Enkel og pen brosjyreholder utformet i acryl. Formet slik at lommene har en naturlig vinkel ut fra veggen.

Leter du etter brosjyreholder ? Glassklar Polystyrol Aportrait Fylledybde 32mm. Rask Levering fra lager. Klikk deg inn på produktet for å se hvilke formater vi tilbyr. BROSJYREHOLDER , BORD AKRYL - TRANSPARENT.


Vi hjelper deg med det du trenger for å vise frem dine brosjyrer og publikasjoner. Akryl brosjyreholder bord Klar akryl,x M6 12x26x22cm Akryl brosjyreholder bord Klar akryl,x M6 12x26x22cm. Seks A4-lommer til kataloger og brosjyrer. Kundestøtte Vilkår og betingelser Om.


Displayprodukter i akryl Unica leverer bl. Avbildet versjon er std. Flotte brosjyreholder e for butikk, resepsjon, kontor, skranke eller venterom. Leveres både som frittstående og veggmontert. Utendørs brosjyreholder i klar akryl med lokk.


Stilfull og enkel brosjyreholder kr ekskl. Kombinert brosjyre og plakatstativ kr ekskl. Aakrylstativ i stående format med individuelle rom.

Bordstativet er produsert i 1 plexiglass for bedre holdbarhet. Akrylstativ som dette egner seg svært godt. Vi har opparbeidet oss et bredt produktspekter.


Vi har veldige fleksible maskiner, så det dukker hele tiden opp produkter som vi ikke visste at vi kunne produsere. Brochureholdere i klar akryl til brug på f. Velegnet til at holde brochurer, magasiner og kataloger i forskellige størrelser. Se våre gode priser online og bestill.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg