onsdag 8. juli 2015

Enova energimerking

NVE fører tilsyn med energimerkeordningen for bygninger og energivurdering av tekniske anlegg. Enova overtatt driftsansvaret for ordningen fra NVE. Søk etter energiattester. Ved å oppgi adressen til en bolig eller bygning, kan du her søke etter energiattester som er registrert i Enovas energimerkesystem.


Rådgivning og utføring av energimerking , energieffektivisering, Enova -tilskud EPC, EOS, energivurdering med mer? Hopp til hovedinnholdet;.

Obligatorisk energimerking av boliger og bygninger. Boliger og yrkesbygg som selges eller leies ut skal ha energimerking. Det kan spare deg for mange tusenlapper på strømregningen.


Omstillingen krever at vi kutter utslipp av klimagasser, ivaretar forsyningssikkerheten og skaper nye verdier. Derfor jobber Enova for å få de gode løsningene ut i. NVE vil fortsatt ha ansvaret for å føre tilsyn med om reglene for energimerking av bygninger følges. Enova har gode forutsetninger for å utvikle.


Energimerking oppleves som plikt og ikke nytte. Enova prøver å gjøre ordningen mer nyttig, ikke minst for yrkesbyggmarkedet.

Energivurderingen resulterer i et utfylt attest som sendes inn til Enova. Enova Svarer gir deg råd om energimerking av bolig. Husk å oppgi Kalkulatorkode: Tlf.


Send meg min kalkulatorkode. Salgs- og leveringsbetingelser. Registeret skal inneholde informasjon som blir gitt til Enova SF, i forbindelse med energimerking av boliger og bygninger og energivurdering av tekniske. Fra Termoenergi får et optimalt bygg, som tilfredsstiller energikravene i TEK.


Energiattesten er ment for å gi en pekepinn på boligens energistandar og skal være en. Når energimerking av bygninger og energivurdering av tekniske anlegg nå overføres til ENOVA byr dette på store muligheter! En energiattest er gyldig i år. Høy kompetanse, fast pris. For å sikre klimavennlig og fleksibel bruk av varme i bygg og industri støtter Enova installering av varmesentraler basert på fornybar energi som varmepumper og.


Trenger du hjelp til energimerking av bolig? Vi i Norgeseliten hjelper deg gjerne. I første omgang finner du mer informasjon om energimerking her. Se etter energimerking Så mye kan du spare.


Enova : Spar på lyset i stua Slik sparer du opp til prosent på strømforbruket til. Søknadsprosesser for støtteordninger, f. Det skriver departementet i et brev til Enova og Norges vassdrags- og.

Det har i hovedsak vært høy etterlevelse av kravet om energimerking i. Dersom du velger hvitevarer med god energimerking kan du både spare miljøet og gjøre store kutt. Enova gir en god oversikt over hvor store forskjeller det er. Enova kan gi hjelp per e-post eller chat,.


Stange Energi i Hedmark, og opprettet kun for å jobbe med energimerking av bygninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg