torsdag 2. juli 2015

Vinskap 40 cm

Håndlagde møbler av vintønner. Et must for alle vinkjennere. Stort sortiment innen møbler, interiør og kjøkkenredskap til uslåelige priser. Treff andre voksne på møteplassen for oss over år. Stort utvalg av vinskap av som dekker de fleste behov.


Norcool Cave vinskap (venstrehengt modell). Stilig vinskap med sort front for innbygging i kjøkken. Vinskapet kan enkelt bygges inn under.


CAVA vinskap er utviklet og tilpasset for plassering i kjøkken og passer inn i alle kjøkkenmiljøer. Kjøp lite og smalt vinskap. Vinentusiaster over hele landet kan finne et vinskap i utvalget av skap i rustfritt stål, aluminium, glass, tre,. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Europas største elektrokjede. EuroCave verdens fremste posisjon når det gjelder vinskap og vinlagringsprodukter. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre.


Legg i handlevogn Se mer. Innovative løsninger for oppbevaring av mat, drikke og vin. Dette produktet er utgått fra vårt sortiment, og kommer ikke inn igjen.


Vi har under listet opp lignende produkter fra samme varegruppe som kan være av interesse. Et lekkert skap ypperlig for vinelskeren! Cave høyre hengslet vinskap er romslig med en kapasitet på ca. Velg temperatur mellom 8-°C.


Sjekk priser på vinskap. Ta smaken til et nytt niv. Climadiff DIVA Presentasjonsset cm. Elektrisk stekepanne cm.


Flott og elegant vinkjøler med en stor sone som du kan regulere med touchcontroll på døren. For at vinen din skal smake som best, må den lagres riktig. Vi er seriøse vinelskere, og har utformet det perfekte vinskapet for dine behov. Vestfrost lager energivennlige vinskap med et svært lavt. XXL- vinskap med justerbare temperatursoner.


Ekstra god plass og perfekt temperert vin. Sammenlign tilbud på Integrert oppvaskmaskin fra flere nettbutikker, les. VikingBad er Norges ledende leverandør av baderomsprodukter og utendørs massasjebad.


Med fokus på trygghet og kvalitet for alle. Nye CM frittstående kaffemaskiner Perfekt kaffe - hver gang Les mer. Alle har noe i livet de er spesielt glad i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg