onsdag 23. desember 2015

Leggpress maskin

Kraftig lårmaskin som kan brukes begge veier. Vektbelastning maks 450kg (kun olympiaskiver med 50mm hull). Justerbar for alle kroppslengder. Beinpress er en god og effektiv øvelse for rumpa og lårene.


Leggpress og leg extension er øvelser for leggene. Enkel konvertering fra benpress til leggpress og hack squat. Gode innstillingsmuligheter for å muliggjøre forskjellige vinkler. For bruk med olympiske vekter.


Gjennomfør øvelsen i en maskin ,. Dette er den siste øvelsen i programmet, og den belaster en annen del av leggen enn vanlig leggpress. Hvis uhellet skulle være ute og du trenger hjelp med din maskin , har vi en stor og etablert serviceavdeling og et stort reservedelslager. Bli sterk og tren styrketrening.


Tren med vektstenger, knebøystativ, frivekter, og mye mer. Tren styrketrening i våre store frivektssoner på treningssentrene våre. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!


Med hjelp fra Vektklubb. Vår metode er sunn, naturlig og enkel. Lårpress apparat for trening av legger, lår og setemuskulatur, dvs. Knebøy og beinpress kan byttes til lårcurl og beinspark i maskin. Maskin skiver Maskin skiver.


Stående eller sittende leggpress er bra for å unngå kramper i leggene. I tillegg til de nevnte øvelsene, kan du for leggenes del, legge til leggpress , hvor du står i en maskin , med vektbelastningen på skuldrene,. Mangler du en maskin for leggpress med nesten rette ben,. Litt forskjellig ifra maskin til maskin , men sånn hvor man ligger skrått med bena høyere enn overkroppen der kan man jo bare slenge på evig med vekter,. Using a leg press machine, sit down on the machine and place your legs on the platform directly in front of you at a medium (shoulder width) foot stance.


Disse øvelsene gir deg sterkere muskler på baksiden av lårene. Hva er baksiden av lårene? Baksiden av låret, eller på fagspråket, hamstrings består av ulike. Oppvarming: min roing.


Visse øvelser kan byttes ut med lignende øvelser på maskin. Nyhetsbrev Informasjon, nyheter og. Fortsett å fokusere på knebøy i smith maskin , leg extension eller lette vekter i leggpress maskin ,. Varierer mellom 1 og repetisjoner med sett per øvelse. Som regel legger jeg også inn 1-3.


En beinpress maskin er nyttig for folk som er ute av stand til å utføre knebøy på grunn av sikkerhetsproblemer eller andre problemer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg