fredag 4. desember 2015

Watt kjøleskap

Direkte fra eget lager til lavpris. Vil jeg få problemer med. Kjøleskapet står på døgnet rundt, året gjennom. Tar vi også med det elektriske utstyret ellers i huset, blir listen lang. Foruten lys, radio og TV, kommer.


Lær hvordan du overtaler kjøl og frys til å roe strømbruken litt.

Vi har frittstående og integrerte kjøleskap og frysere til gode priser. Vi noterer hvor mye effekt ( Watt ) tingene bruker og ganger med antall timer de er påslått hver dag. Et lite kjøleskap som bruker watt.


Her er det lurt å la varm mat avkjøle seg før du setter den. Vi har et stort utvalg av kjøleskap fra alle leverandører, som dekker de fleste behov innen kjøleskap. Finn ditt kjøleskap hos oss! Hvor mange watt drar en vanlig vaskemaskin maksimalt i løpet av en vask? Jeg lurer på dette pga opplegg av elektriske kurser i vaskekjelleren.


Handle smart - Spar penger.

Få den laveste pris her! Watt kjøleskappære direkte fra Electrolux. Sliter du med å se hva som finnes i kjøleskapet ditt? Bytt ut den ødelagte pær. Frakten er gratis i hele landet.


Du finner er bra utvalg av Isoterm kjøleskap til båt på våre sider. Bestill direkte til lave priser. Hvor stor inverter vil det trenge for å ha nok strøm.


Kommentar fra moderator. Antall watt på kjøleskapet betyr vel lite dersom man har vannkjøling? Et kjøleskap trekker bare 1watt , så det blir bare snakk om cirka én kroner per dag. Enn om du monterte radiatoren tett ved kjøleelementet, evt.


Jeg har et gammel Engel kjøleskap på 42l i fra båten var ny. Det står stemplet forbruk på watt , og det er jo ikke så veldig mye mer en dagens nye. Sender over hele landet.


Bestselgeren på 1liter, med en liten fryser inkludert. Kompressorskap på volt. De summer og går år ut og år inn, og skaper som regel små.

Jeg ble litt forvirra mht watt og. Men du får også forbruk i forhold. Fryseboks 6kWh. Eneste jeg fant om info om kombiskapet mitt er at det bruker 3kw i året.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg