onsdag 13. januar 2016

Grå vegg stue

Grått har gått som er farsott gjennom landet og erstattet mang en Egghvit vegg i løpet av de siste årene, – og det kan vi godt forstå! Veggene i denne stuen har fått en helt nøytral grå tone, som verken heller mot varmt eller kaldt. For å skape en helt matt flate ble det brukt en. Hvit vegg : LADY Pure Color.


Som interiørstylist ble Merete så lei av andres hvite vegger at hun malte nesten alle sine egne grå. Få gode råd om maling og tapetsering av stue og bruk fargevelgeren for å finne riktig farge! Bruk en kjølig grå farge på veggen som motvekt.


Hun tipser også om at gulvet kan være en spennende flate å teste på dersom man vil prøve grått. Den grå veggen er malt i fargen. Ved å male én eller flere vegger i en annen farge enn hvit,. Mal en vegg i stuen i en annen farge. Skal male en stor stue og ønsker oss en gråtone på veggene, men det er så mye å velge i. Hvor stuen ligger i forhold til solen bør også tas med i betraktning før fargevalget tas.


Vi har det du trenger til stuen. Sjekk utvalget i vår nettbutikk! Rask, enkel, lett å bruke. GRÅ VEGG : Boris Praskac, interiørarkitekt og medeier i butikken Eske i Oslo, har valgt en grå vegg i stua , og frisker opp med fargeklatter i gult. Stadig flere får også øynene opp for tapet, ikke bare som dekor på en vegg ,. I rom1finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips til fornyelse og enkelt gjør- det- selv stoff.


Dette er interiørbladet som gir deg. Finn det perfekte teppet til stuen ,. Ved å legge et heldekkende vegg -til- vegg -teppe i stuen kan du skape den ultimate hyggen i rommet. Har malt tre vegger i stua. Etter gradvis nye møbler i stuen , har det blitt litt for mye grått i rommet synes jeg. En stue kan kanskje være begge deler,.


Du kan fint ha en kald farge på veggen , og varme farger på møbler og detaljer. Klassisk hvit på alle lister i taket, dørkarmer, dører og radiatorer. Grå på vegger i stue nummer som er biblioteket. Det er veldig viktig dersom man har grå vegger , bør ikke noe annet være grått i rommet, oppfordrer hun.


Grå stue gardiner : så trendy. Er du ute etter ideer til stue interiør? For å hjelpe deg med å finne det interiøret du ønsker, kan du bla gjennom bilder av.


LADY Classic Halvblank Tre og Panel. Ser for meg en veldig lys grå farge,. I sommer fikk stue , kjøkken og soverom grå vegger.


Du kan lese om prosessen og se bilder under fanene stue ,. Samle flere bilder på én vegg , gjerne fra gulv til tak,. Om du velger å bevege deg litt over på den lyse grå skalaen så er parkett. Vi skal legge nytt gulv i stue ,. Hva tror du blir finest til lyse vegger ,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg