onsdag 13. januar 2016

Tørketrommel varmepumpeteknologi

Med tørkeballer blir klesvasken fortere tørr, og du sparer tid og penger. Finn de beste prisene på nettet. Takket være varmepumpe-teknologien sparer du både penger og miljøet. Dette bør du tenke på før du handler. Tromler med varmepumpeteknologi (avtrekkstørketrommel og kondenstørketrommel) blir oftest best i test.


Vi har et stort utvalg av tørketromler , med forskjellig kapasitet som vil dekke dine behov! En tørketrommel med varmepumpeteknologi er derimot mer energieffektiv fordi den fuktige luften blir ledet inn i varmepumpen,. Få klesvasken tørket raskt og effektivt med tørketromler fra Bosch,. Skreddersydde tørkeprogrammer for selv de mest ømfintlige plaggene dine. Tørk vasken din effektivt, uten overtørking.


Bedre behandling med mindre energi. Ved å registrere e-postadressen din for lagervarsel, tillater du at Samsung sender deg en e-post. Når du skal velge tørketrommel , har du mange valgmuligheter. Ikke kjøp tørketrommel før du har lest vår guide.


TESTVINNER: AEG- tørketrommel med varmepumpeteknologi ble best i tysk test av tørketromler. AEG lanserer nå en helt ny varmepumpedrevet tørketrommel for forbrukere som ønsker seg effektiv og skånsom behandling av klærne- samtidig som garderoben varer. Kjøp MIELE TDB220WPNDS TØRKETROMMEL hos Power. Norges raskeste nettbutikk! Høykvalitets tørketrommel fra Miele med varmepumpeteknologi ,. Vi har den perfekte maskinen - både plassbesparende og energieffektiv.


Med en AEG vaskemaskin og tørketrommel får du to maskiner i en. Høyest kondenseringseffekt for Miele tørketromler Lavere luftfuktighet beskytter deg og hjemmet ditt. Varmepumpeteknologi Økonomisk og skånsom. Hvilken tørketrommel er best? Når det handler om kondenstørketromler, er det to begreper du skal ha på plass.


Den nye AEG ÖKOKombi Plus er markedets første kombinerte vaskemaskin og tørketrommel som drives av varmepumpeteknologi. Med en tørkekapasitet på kg. Tørketrommel med varmepumpeteknologi fra Whirlpool.


Velg en LG tørketrommel med varmepumpe eller kondens for skånsom og effektiv tørking av klær. Se hele utvalget med tørketromler fra LG. Gode råd for å finne riktig tørketrommel. Nei, vi snakker ikke om innkjøpspriser. I denne testen finner du tørketromler som er testet av det svenske testmagasinget.


I testen er det åtte tromler med varmepumpeteknologi og tre. I det siste har det kommet også kommet tørketromler med varmepumpeteknologi , som skal gjenvinne en del av varmen som blir brukt og gi lavere energiforbruk. Forbrukerrådet forteller deg hvilke tørketrommel -merker som har oppnådd de beste resultatene i test. Og hvilke som gjør det dårligst.


Tips en venn Skriv ut artikkelen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg