fredag 29. april 2016

Cornelius sjømatrestaurant

Restauranten ligger i sjøkanten på en holme med spektakulær utsikt til fjord og fjell, sjø og skjær, båter og skip. Cornelius er en førsteklasses sjømatrestaurant i moderne. Smak av kysten danner et kulinarisk nettverk av utvalgte spisesteder, sjømatprodusenter, grossister, fiskemottak og fiskehandlere som representerer hele verdikjeden.


Noe av det mest eksotiske den vestlandske skjærgården kan by på, finner du like utenfor Bergen! Unike sjømatopplevelser.

Address: Located on Holmen, an island outside Bergen. Take the boat from shed number at Dreggekaien, Bryggen. Follow the restaurant sign.


For de av dere som ikke fikk anledning til å besøke oss i høstferien så er det fremdeles mulig å gi et bidrag til Kirkens Bymisjon. Oversikt over møterom og kapasitet. Få tilbud og bestill på meetings.


Nå i desember er torsken av ypperlig.

Marianne Sandahl Bjorøy, Bjarne Waagenes, Odd-Einar TuftelanChristina Bollmann Lie og Alf Roald Sætre − Årets bedrift er en bedrift som jeg ser bort på hver. Mel Gibson gikk med på å ta bilde sammen med flere av de ansatte på restauranten. På Bergen Reiselivslags årsmøte, 29.


Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Startsiden for jobb og karriere i Norge. Ikke registrert som varemerke og har dermed lav eller ingen beskyttelse av navnet. Det er i særklasse Norges heftigste sjømatrestaurant – som bare venter på å bli oppdaget av båtfolket. Kopirettigheter: Bergen Reiselivslag - visitBergen.


Kreditering: Bergen Reiselivslag - visitBergen. Opplæringskontoret for Hotell- og Restaurantfag i Hordaland Postadresse: Pb. Får ikke anledning til å bruke det selv og ønsker å gi det bort.


Leverandører som Scalmarin gjør det mulig å få dette til,. Drar du hit, med egen båt, eller med rutebåt fra Vågen i Bergen, kan jeg garantere en. Klikk på bildet for større visning.


Foto: corneliusrestaurant.

På Holmen rett utenfor Bergen sentrum får du byens beste sjømat med spektakulær utsikt fra de moderne. The extended Fjord and Mountain Tour (Private 1-Passengers) - Bergen. Kongshaug musikkgymnas as. Overskuddet er nesten en million kroner. Her har du en fantastisk utsikt til fjor.


Sjømatopplevelser på Holmen vest. Point being: restauranten kan kun nås med båt. Deretter blir det pressekonferanse. Har også annet enn sjømat. Torgallmenningen og design (KMD) Tårnsalen.


God gammeldags bergensk gjestfrihet er nok en vesentlig årsak til at mange av byens travle kvinner og menn har funnet sitt helt spesielle spisested her hos oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg