torsdag 7. april 2016

Vinlufter karaffel

Lufter vinen på et par sekunder. Kjøp på nett hos CoolStuff! Vi har noe for alle og enhver. Vær først med det seneste! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Norges Billigste Priser? Opptjen i form av bonuspoeng.


For å tilby deg en bedre og mer personlig opplevelse bruker vi cookies. Deluxe vinlufter karaffel , stål 79NOK. Vinlufteren tilfører rett mengde syre i rett hastighet. Hvordan dekanterer du, lufter vin, og litt om hvilke viner som har noe å tjene på dekantering. Menu Bottle karaffel , L. Modern House, times square karaffel 8l.


Poul Pava, pure friends karaffel 1l. Rosendahl, grand cru lokk til vannkaraff. Et must for den sanne vinentusiasten.


En vinlufter som løfter smak og aroma og en karaffel som vil begeistre alle vinelskere. La vinen renne gjennom vinlufteren, så. Det giver plads til spontanitet - og den unikke vinilter gør det oven i købet muligt at servere.


Du kan vælge at servere vinen i den flotte karaffel eller vende den rundt igen, så vinen løber tilbage i. Vinkaraffel Spiegelau Origin med gravering. Du bestemmer tekst og skrifttype. Bli med i kundeklubben og motta vårt nyhetsbrev med eksklusive tilbud.


Meld deg inn her Sosiale medier. Følg oss i sosiale medier for nyheter. Gå ikke glipp av Christiania Glasmagasins store utvalg av kvalitetsprodukter til kjøkkenet. Le Creuset, vinlufter -lukker og helletut. For at skabe så realistisk en situation, blev en af vinene serveret lige fra flasken og en anden kom i karaffel timer før den skulle smages.


Blir smaken på vinen bedre? Hva med hvitvin, skal den luftes? Oppbevar og luft vinen med stil! Eksklusiv vinlufter med et vakkert formspråk lufter vinen riktig (og raskt), noe som er en fordel når du f. Finn beste pris og les anmeldelser.


For at give dig en bedre og mere personlig oplevelse anvender vi cookies. Når man har vinilteren, kan man glemme alt om de mange gode råd om, at lade vinen ilte i en karaffel , hælde vinen fra flaske til bradepande og tilbage igen. Hold vinlufteren over et glass og hell vinen igjennom. Klik her og find den bedste pris nu!


Vinturi Hurtigdekanter til rødvin. Velkommen inn og gjør ett godt. Med en god vinlufter behøver du ikke at vente flere timer på,.


Har længe villet have en karaffel med ilter, men det er smart og tilmed også ret elegant! MyFlavour karaffel liter. Sett smak på drikken med denne smarte og flotte karaflen fra Eva Solo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg