tirsdag 17. mai 2016

Håndbrygget kaffe

Kjøp klær fra din lokale motebutikk. Fri retur og gratis frakt over 4kr. Foto: Christian Løken, Balder Film.


Den tidligere norgesmesteren i kaffesmaking serverer gjerne en kopp håndbrygget kaffe til hotellgjestene. Deilig håndbrygget kaffe - hjemme hos deg.

Prinsippet bak å lage håndbrygget kaffe er det samme som ved å bruke en kaffetrakter. Det helles vann over kaffe igjennom et papirfilter over en viss tid. Blogg om kaffe og håndbrygg. Litt tålmodighet må dog til, men belønningen er til gjengjeld stor! Håndbrygget kaffe gir deg en fantastisk smaksopplevelse du tar med deg resten av dagen.


Nå skal kaffen nemlig brygges langsomt for hånd. For noen år siden begynte de første kaffebarene å tilby håndbrygget kaffe. Bruk vann som akkurat har kokt opp, og fyll filteret halvveis opp slik at all kaffen blir gjennomtrukket av vann.

Vent i ti sekunder for å la kaffen utvikle seg. Den heteste trenden – håndbrygget kaffe ! Ca minutter er alt som skal til for å tilby kunden den siste trenden – nemlig en kopp. Vi selger alt du trenger for å lage en nydelig kopp håndbrygget kaffe - Bryggeutstyr og ferske bønner brent på Grynerløkka i Oslo - Hipsterkaffe.


Hos oss får du kun håndbrygget kaffe. Vi lager den unikt for deg og du får helt ferskbrygget kaffe servert på bordet. Her får du håndbrygget kaffe. Håndbrygget iskaffe tar utgangspunkt i oppskriften du bruker til vanlig, men du bytter ut en del av vannet med isbiter.


Hver dag drikker vi millioner kopper kaffe i Norge. Selv om de fleste fortsatt sverger til trakteren er håndbryggingen kommet for fullt. En håndbrygget kaffekopp gir nemlig kunden en fantastisk smaksopplevelse.


Vi bruker alltid faste mengder vann og kaffe , samt en bestemt trekketi sier Ljungstrøm. Du ønsker å fukte all kaffen like mye for å få en jevnest mulig ekstraksjon. Forsøk å hold en jevn vannstand mellom toppen og midten av bryggeren. Etter noen dager med håndbrygget kaffe klarer jeg nesten ikke å se for meg en morgen uten.


Oppskrift på håndbrygget iskaffe.

Det tar ikke så lang tid som man kanskje kan få inntrykk av,. Ha det gøy, drøm stort og ha kontakt med venner. TIPS: Du kan bruke en klokke for at håndbrygget skal bli likt fra gang til gang. Likevel dukker det stadig opp nye. Kaffen vår fører folk sammen.


På den internasjonale kaffedagen 1. Espressohuset er en leverandør av Italienske kvalitetsprodukter innen kaffe , te, pasta, olivenolje og utstyr til hele Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg