torsdag 19. mai 2016

Klassisk vedovn

Westbo fra Sverige har utviklet moderne støpejernsovner og vedkomfyrer i klassisk stil. Når du tenner i vedovn kan du bruke tørre kvister eller småpinner - bruk ca 1-kg. Bruk tennbriketter eller litt sammenkrøllet avispapir for å få fyr i vedovnen.


Jøtul F 145-serien er en liten, klassisk vedovn med en moderne vri. Dette er et perfekt valg for rom med begrenset plass eller med lavere oppvarmingsbehov. Denne modellen har glassdør uten sprosser. Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det.


En liten klassisk vedovn med en moderne vri. Denne nyheten passer perfekt til rom med begrenset plass eller lavere oppvarmingsbehov. Ekstra konveksjonsplate er. Kledning i vakker kleberstein gir en varmelagringsfunksjon, og rammer inn flammene. Alltid gode priser på Peisovn og vedovn fra Bygghjemme.


Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. KLASSISK LEILIGHET I FIN STAND. Klassisk eller moderne design? VEDOVN Vedovn i stue som varmer godt på kalde høst- og vinterdager. Klikk deg inn på Tænks hjemmeside for å se det danske forburkerrådets vedovn -favoritter, og få med deg hvilke 3vedovnene de har testet.


Kjøpe peisovn eller vedovn ? Varmefag har Norges største utvalg av peisovner og vedovner. De fleste peisovnene har glass med godt innsyn til flammene og flere kan. Stor glassdør med godt innsyn til peisbålet. Ovnen er av type Jøtul 118.


Designet stammer fra slutten av 30-tallet av den. Babina Pluss er en klassisk elegant sirkulær vedovn. Flott klassisk vedovn Bjørn nr. Leter du etter koselig peiser og ovner til hytta eller hjemme?


Vi har mange forskjellige vedovner som passer til ethvert hjem. Hei, vi skal bygge en bule i et uisolert uthus. I denne forbindelse skal vi gå til anskaffelse av en billig og godt brukt vedovn av klassisk utsende, helst med. Varm opp boligen eller hytta på en rask og effektiv måte. Nordpeis Uno er en liten vedovn med klassisk , moderne skandinavisk utseende.


Uno har glass på tre sider slik at du får mye innsyn til flammene fra flere sider av. Denne funksjonelle konveksjonspeisovnen er laget i klassisk rundbuestil og har en fantastisk forbrenning. Den er utviklet med den nyeste forbrenningsteknologien, med.


Vedkomfyr er et populært alternativ til vedovn. Med vedkomfyr kan du enkelt lage mat samtidig med oppvarming av rommene i boligen eller hytten. Legg til i min ønskeliste Hurtigvisning. Vi har rentbrennende og elegante vedovner i tradisjonsrikt design.


Se vårt utvalg og finn din nærmeste forhandler her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg