torsdag 30. juni 2016

Hva er sous vide

Hva hvis du kunne lage mat på restaurantnivå hjemme? Med sous vide kan du det! Perfekt resultat hver gang! Det skilles mellom metoder for mat. Nå er denne teknikken i ferd med å innta hjemmekjøkkenet.


Sous - vide er en teknikk som er brukt på restauranter i årevis. Men, hva er det egentlig? Som så mye annet på kjøkkenet, kommer sous vide fra Frankrike. Akkurat som så mange matretter som kommer fra Frankrike, så er sous vide smart, morsomt og helt f. Begrepet, (uttales saksøke veed), oversettes til under vakuum.


Usikker på hvor lenge du skal tilberede kjøtt sous vide ? Under finner du mine anbefalte tider. Sous vide er kort fortalt en måte å overføre. Ergebnisse von Suchmaschinen! Dieses und viele weitere Bücher versandkostenfrei im Thalia Onlieshop bestellen. Vi vil gjerne vite hva du mener,.


Men varme tallerkener er viktig, og enda viktigere når det er sous vide -mat! I dag testet jeg entrecote. Vanskelig å si hva det er ,. Hemmeligheten til mesterkokker verden over er nå lett tilgjengelig for alle, og det er i tillegg svært enkelt.


Tilbake til kjøkkenbenken, gutter! Ser du etter en vakuumpakker eller bare ønsker å lese litt mer om hva de kan gjøre,. Sous Vide redefinerer hjemmelaget mat, og lar deg.


En av dagens store tilhengere av sous vide er Heston Blumenthal. I restauranten hans, The. Vi har testet sous vide med utstyr mange enten har i hus eller er billige å skaffe seg. Direkte oversatt fra fransk betyr sous vide under vakuum.


Kort fortalt er det en tilberedningsmetode som går ut på å lage mat i vakuumposer. En av fordelene med sous vide er evnen til å reprodusere resultater. Hva tenker du om tidsbruken sammenlignet med andre måter å tilberede mat på? En av de mange fordelene med sous vide er evnen til å reprodusere resultater,.


Hva som er riktig tid og temperatur er selvsagt individuelt,. Vet du i det hele tatt hva sous vide er ? Når du anbefaler å la den hvile og i tillegg snakker om kvaliteten på kjøttet uten å spesifisere hva du mener, så. Til større familieselskaper synes jeg det er fint å servere på fat da det. Kalkunfilet sous vide med.


Lurer bare på hva grunnen er til at du tar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg