mandag 20. juni 2016

Hytte bergen

Lei hytter og feriehus i Europa. Norsk håndverkstradisjon. Velg klassisk eller moderne. Les anmeldelser og se bilder. Finn tilbud for reisen din!


Flere campingplasser har både hytter , rom, teltplass og plass for bobiler. Hytter og rorbu nær Bergen sentrum. Bo landlig men samtidig i kort avstand til sentrum.


Bergen og Hordaland Turlag har både selvbetjente og ubetjente hytter. Alt fra sjarmerende og særegne små krypinn langt til fjells, til romslige og barnevennlige. Her er til saman sju hytter , seks av desse er på ca.


Eksklusive leiligheter, stilfullt møblert,. I Bergen , Norges nest største by, ligger husene tett i tett oppover de syv fjell rundt sentrum. Opplev den moderne byens levende historie før du utforsker.


Skal du legge ferien til Bergen ? Vi har hytter til utleie i alle priskalsser. Leie hytte i Bergen er enkelt på Feriehus. Vi gjør vårt ytterste for at du som besøkende skal ha et behagelig opphol samt oppleve det Bergen by og omgivelsene har å by på.


Bestill drømmeferien med Agoda. Lone Camping har mange type hytter til leie i Bergen : Hytte 4-pers. Våre hytter ligger i naturskjønne omgivelser ved sjøen, km sør for Bergen sentrum.


Hyttene er fullt utstyrt for seks personer, med ba kjøkken og tre soverom. En annerledes hytte , med nydelige enkle former og utsøkte detaljer. Les mer om de forskjellige hyttene. Bergen og Vestlandet, eller Vest-Norge er fantastisk og fasinerende, og du må ikke gå glipp av den historiske Bryggen som ligger på UNESCO sin verdensarvliste.


Træet går Barnas hytte , Osterøy i Vaksdal kommune utenfor Bergen. Har ca sengeplasser og innredet løe for aktiviteter. Berge Sag er en ledende boligleverandør og hytteleverandør i Haugesund og på Haugalandet. Flere generasjoner av flittige hender, solide investeringer, nytenkning. NOVASOL tilbyr hytte og feriehus i Hordalan der du kan oppleve fantastiske Hardangerfjorden.


Se våre hytter i Hordaland og gled deg til din neste ferie! Spesialpriser på din overnatting. Moderne byggesett hytter fra Berge Sag. Du velger selv hvor mye du vil gjøre selv. Universitets hytter fordeles etter søknad blant universitetets ansatte.


Når trekning er foretatt kan pensjonistene leie hytter i perioder som ikke er tildelt, det. Har du sett eller hørt om Tubakuba? Tubakuba er ei lita (ca 12kvm) særegen kul hytte hvor barnefamilier kan overnatte gratis. Dette er Bergen kommunes flaggskip for.


Bratland Camping ligger km sør-øst for Bergen sentrum, langs riksvei 580. Campingplassen ligger i naturskjønne omgivelser ved et vann. Noen hytter har søndagsåpent med salg av kaffe. Vi jobber for et enkelt og naturvennlig friluftsliv og.


Alle modellene kan forandres, både i planløsning og fasade. Hos BoligPartner finner du garantert en ny hytte for akkurat dine drømmer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg