mandag 29. mai 2017

Håndløper trapp inne

Nordens bredeste utvalg av trapper. Vi gir uforpliktende tilbud innen timer. Vi er her for å hjelpe deg. Med en håndløper i tre eller rustfritt gir man trappen et helt ny utseende og følelse.


Håndløpere til din trapp.

Beregn pris, design og bestill direkte! Hos MAXBO finner du alt til trapp : loftstrapp, trappetrinn, trappegrind og trappevange. Kjøp på nett eller i butikk. God kvalitet til lave priser.


Krok til håndløper i tre sølv - Lundbergs. Det er viktig at trappen i boligen er sikker for. VIDEO: En trapp uten håndlist kan være en sikkerhetsrisiko.


Tømreren måler derfor litt lengere opp inne fra midten av trinnet.

Søyler og håndløper er laget av syrefast stål med fyllinger av herdet laminert glass på 8. Alle våre trapper leveres etter mål og kan utføres i forskjellige materialer og tresorter, overflate- kombinasjoner og med flere alternative rekkverk. Rekkverk til eksisterende trapp. Vi får en god del henvendelser om å levere rekkverk til eksisterende trapper , men vi leverer kun rekkverk sammen med nye trapper.


Kravene til trapp internt i boenhet gjelder kun for trapp mellom plan inne i boenheten, ikke for trapp som fører til boenhet. Se galleri for innvendige trapper. Byggmakker har loftstrapper og trappevanger i flere varianter.


En trappevange gjør at du enkelt kan bygge din egen trapp. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Den er nemlig veldig enkel, og den gir et særdeles stabilt rekkverk, slik at ingen risikerer å gå ut i trappen der det ikke er meningen at noen skal gå.


Vi leverer glassrekkverk både til inne - og utebruk. Det generelle kravet for håndløper på rekkverk i trapp er at øverste håndløper skal være i høyde mellom meter og meter over gulvet eller trinnet. Aluminium rekkverk uten håndløper.


Glassrekkverk til trapp lages etter mål. Det stilles blant annet følgende krav til trapper innen en boenhet: Åpninger i trappeløp og rekkverk må ikke være bredere enn m. NOR- TRAPP har lengst erfaring med rendyrket produksjon av trapper i Norge.

Weland AB har et bredt utvalg av trapper og rekkverk til bruk både utendørs og innendørs. Trapper av nordisk kvalitet. Welands velkjente pressveisede gitterrist inngår i mange av disse. Rustfritt (både for innendørs- og utendørsbruk) i dimensjon 4mm.


Modultrapper er prisgunstige trapper som er enkle å montere selv! Les mer om hvordan du kan bygge din egen trapp her. Leidere i rustfritt stål produseres etter. Bredde og høyde i trapp skal tilpasses forventet ferdsel og transport, herunder.


Gå til handlevognen etter at du har klikket på knappen Kjøp. INDUSTRI som består av stender pr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg