onsdag 24. mai 2017

Pris snitter

Prisliste på snitter fra Grimstad Vertshus. Snitter og Canapeer - Catering Oslo. Nysmurte snitter og smørbrød. Delikat og friskt pålegg. Levering i Oslo og omegn.


Se hjemmeside for meny og mer informasjon. Noter det antall det gjelder i kommentarfeltet under bestilling. Se en oversikt over vår snitter som passer bryllup, konfirmasjon, dåp, mottagelse, begravelse eller andre passende høytidlige eller festlige anledninger. Smørbrødsentralen Catering I Bergen leverer, snitter , Langdager og Baguetter til kunder som ønsker catering i Bergen.


Dersom du er på jakt etter en profesjonell. SELSKAPS SNITTER (vår bestselger) Røkt ørret med eggerøre og fersk dill (g,l,e,f) Fjordreker med majones, sitrusfrukt og krus (g,l,e,s,so) Roastbeef med remulade. Tapasretter, hovedretter, koldtbord og snitter. Vi setter pris på om dere kan hente maten her hos oss på Meierigaarden, men vi har også mulighet til å levere. Samson Catering leverer påsmurte baguetter, snitter , smørbrø koldtbor varm mat og tapas.


Tapas kan du bestille som ferdig meny eller du kan sette sammen din. Assorterte snitter ,- likt antall av hver sort. Minimumbestilling stk. Kan også bestilles med glutenfritt brød.


Eksklusive snitter til alle typer anledninger. Trolig byens beste snitter ! Fås med assorterte pålegg, samt fint eller grovt brød. Samme pris uansett type! Disse lekre små fristelsene er et syn for øyet og utsøkt i smak. Med snitter og canapeer slår det aldri feil.


Pålegg: Laks og eggerøre, reker og majones, roastbiff og remulade, skinkestek og surkål,. Klassiske snitter : snitter med henholdsvis røkt ørret og pannestekt eggerøre, håndpillede reker med dillmajones, roastbiff,. Bruk hele skiver brød til smørbrø og skiver delt på skrå til snitter. Ha på rikelig med pålegg for flotte snitter eller smørbrød til gjester. Haralds Selskapsmat leverer catering i og rundt Trondheim.


Ta kontakt for catering i Trondheim. Roastbiff, så mør at den formelig smelter,. Vi lager alt fra bunnen av med førsteklasses lokale råvarer. Vi leverer både snitter og luksussnitter til enhver anledning.


Håper alle syns dette er enkelt å benytte. Vi har laget nærmere millioner snitter til fornøyde kunder. Håndverk på sitt aller beste! Kyllingsmørbrødkake med sorter fyll.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg