tirsdag 6. juni 2017

Helgeland plast

Helgeland Plast er et datterselskap av AKVA group. De produserer PE Rør og Skreddersydde arbeidsbåter i PE. Gjør investeringer på rundt 1millioner kroner.


Bedriftsinformasjon hentes fra Brønnøysundregistrene, blant annet hovedenhetsregisteret og underenhetsregisteret. Værvarsel for millioner steder i verden! Produksjon og salg av Polyetylen rør, Polarcirkel båter og brygger.


Nå søker vi etter deg som vil lede. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Mo I Rana, Nordlan Norway. Nåværende bosted og hjemsted.


I tillegg flytter deler av produksjonen til Mo industripark. Hei Er det noe jeg kan hjelpe deg med? HELGELAND PLAST HÅNDTERING AV FORURENSEDE SEDIMENTER VED OPPFYLLING I SJØ Oppdragsnr. Rana Plast AS, realiser din båtdrøm i dag!


The data we collect are only those necessary for the proper use of our service. Dyktige fagpersoner med bred erfaring innen produksjon, salg og prosjektledelse. Se alle detaljer fra regnskapet helt gratis. Se hele profilen på LinkedIn og finn Tor. Tor-Erik har jobber oppført på profilen.


Den ser pen ut, men må ikke plukkes. Velkommen til Rogaland Plastservice. Rødøy krever stans av de nye ambulanseplanene. Vi er ett spesialverksted for reparasjon av skader samt vedlikehold av fritidsbåter.


Vi har nå Rana- plast innen båt til salgs. Hos oss får du bank- og forsikringsprodukter du har bruk for, til konkurransedyktige priser. Furuflaten er et relativt godt kjent. Kjøp strøm fra verdens vakreste kyst!


Marin forsøpling truer livet i havet. En av de største utfordringene er de store mengdene plast man nå finner i verdenshavene. Det tar lang tid for plast å brytes. Verdens største slamavskilleranlegg levert til Stord. Ranaplast er rangert som 112.


Du vil nå få skreddersydde annonser i purehelp som du i større grad vil oppfatte som interessante. Ved å skru av markedsføring vil du få helt. Plast har den siste tida oppslukt de to på mange måter.


Levering til både privat- og bedriftsmarkedet i hele Norge. Plast , gummiering, isolering, glassblåsing;.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg