fredag 16. juni 2017

Magnet skilt

Om du ønsker en bildekor som er avtagbar, anbefaler vi magnetskilt. De kan leveres i en rekke størrelser og farger, med alt fra tekst til logo. Vi leverer alt innen magnetskilt til bil!


Magnetfolie, stykkevis og hel rull med ulik magnetstyrke. Design dit eget magnetskilt her. Flytt magnetskilt rundt på dine firmabiler, eller bruke skiltet som reklame, for eksempel.


Magnetskilt kan festes til nesten alle metallgjenstander. Lag personlige magnetskilt til å feste på whiteboard-tavlen eller på kjøretøyer. Vi har også metallskilt med egen tekst.


I de største skiltene (A5) er det som basismateriale benyttet magnetduk, mens våre minimagnetskilt er utført i PVC. Hyllemerking, gulvmerking, magnetskilt og magnetbån alt til hyllemerking på lageret, arkivet og i verkstedet, kontakt oss, eller bestill på Witre. En lett måte å organisere arbeidsplassen sin på, er å bruke magnetiske skilt. Med forbehold om prisendringer på produktene - All rights. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Personvern - Salgsbetingelser - Forsendelse og retur. I vår nettbutikk finner du mange typer postkasseskilt. Passer på alle postkasser og limes rett på fronten av postkassen.


Varenavn2: Med påskrift SKOLE. Lag skreddersydde skilt for innendørs og utendørs bruk til bedriften din eller et arrangement! Magnetplate er ofte brukt der man kun ønsker på en logo over kort ti det mange som bruker det på bil under arbeisti og tar de av så. Vi tilbyr et bredt utvalg skilt i alle størrelser, fasonger og.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Norges Kolleksjon, magnet, Skilt. Kjøleskapsmagnet med turist motiv. Eksplosive stoffer og gjenstander, 25xcm.


Magnet skilt for merking av varebil med sprengstoff på sidene og bak. Se vårt store utvalg av kraftige neodym magneter till glass, whiteboards, kjøleskape ect. Klikk pilen til høyre og skriv inn. Stort utvalg av magnetfolie.


Kan klippes og påtrykkes. Til bil, fasader, skilt og industri. Selskapene var på det tidspunktet samlokalisert i Karmsundgaten helt. Gjør bedriften synlig overalt hvor du kjører med bilmagneter fra Vistaprint.


Våre bildørmagneter er effektive og mobile markedsføringsskilt. Vis hvilken hunderase du har med magnetskilt til å feste på bilen. Enkelt å ta av og på, og etterlater ingen merker som klistremerker kan gjøre.


Inplastor produserer magnetskilt i høy kvalitet og slitesterkt materiale – motstandsdyktige mot vær og vind og enkle å montere, flytte og fjerne. Advarsel-Klemfare-hold avstand 200x150mm VS Maskinskilt. Super fint magnet skilt med teksten Laundry.


Perfekt som en sød gaveide eller til at hænge op forskellige steder i hjemmet, måske i nærheden af vasketøjet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg