torsdag 15. februar 2018

Blomster i vase

Blomsterbud i Norge og resten av verden via 54. Stort utvalg av blomster til alle anledninger. Gaver og blomster som passer alle aldre.


Interflora er verdens største og eldste blomsterorganisasjon. Med blomster i vase er det enkelt å flytte sensommerhagen inn i stua!

Inne hos seg selv i Gressvik utenfor Fredriksta plasserte Skjønhaug Reinertsen en vase med blomster på bordet. Han ble mildt sagt overrasket over det som hendte. Hvis du er oppatt av hva som er trenden innen avskårne blomster så er det greit å vite at i forbindelse med den romantiske, hjemmekoselige stilen er disse stive. Men med dette smarte trikset får du blomstene til passe perfekt i enhver vase.


Vi var i en middag hos et vennepar for et par uker siden og fruen i huset hadde pyntet opp så vakkert med nydelige blomster i vann, altså blomstene var. Få blomstene til å vare lenger i vase. Vi viser deg hvordan du selv kan lage blomsternæring, og få blomstene til å trives.


Det med vaser kan være ganske vanskelig, syns jeg.

Jeg har liksom aldri en vase som passer, enten jeg kjøper blomstene selv eller det banker. La France AS Kochsenteret, Storgt. Vakker bukett satt sammen av hvite blomster. Slik pleier du blomstene dine!


Gjør klar en ren vase med holdbarhetsmiddel og temperert vann. Skjær over stilkene nederst og sett blomstene i vasen. Pioner egner seg svært godt til snitt og står ofte lenge i vase. Til sankthans er det fint å plukke det du finner til buketten ute, for sarte blomster er veldig trendy, gjerne satt flere ulike i forskjellige vaser.


Vi hjelper deg med blomster til alle anledninger både i glede og sorg. Buketter og dekorasjoner, brudebuketter. Han er også eier av Finn Schjølls blomster og kranseforetning AS i Sørkedalsveien og iRosenkrantzgate i Oslo. Et utvalg av blomster i høstens vakre varme farger. Praktisk og enkelt for mottaker.


Tekstur er nøkkelen til et lunt interiør, og du kommer langt med et knippe duggfriske blomster i en sanselig vase. Sandblåst keramikkvase, Mint Atlantis Rustic. Kutter du stilken, blir det kortere vei til næring, og blomstene varer lenger, sier Finn Schjöll til DinSide.

Vasen som brukes må være ren,. Sammen med blomstene får mottaker en liten eske med fire utsøkte konfektbiter. Dette bildet ble trolig tatt for å teste fargegjengivelsen.


Klassisk og flott bukett som gir den gode stemningen i mørketiden! Så fin side du har, Greta! Jeg har lånt noen bilder og lagt dem på bloggen min, i forbindelse med oppgaven min, jeg fortalte deg om. BLOMSTERHUSET blomster og mer AS Thorshaugvn.


For oss er ikke blomster noe du bare plukker med deg. Gjennom lidenskap, glede og fokus på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg