tirsdag 6. februar 2018

Liten krølltang

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Sjekk alltid med NetOnNet først. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Lag imponerende krøller i løpet av minutter. Vi har testet krølltenger.


Blir krøllene pene, og holder de lenge. Er tangen gripevennlig, og hvor lang er ledningen. Se hvilken krølltang som ble best i test her.


Ego Getaway er et reisesett med to stylingsverktøy som gir håret ditt volum og herlige krøller. Krølltang for store og nydelige krøller og bølger. Settet består av en liten krølltang og en bølgetang.


Kveldens bytur eller litt større anledninger krever gjerne en liten jobb med sveisen. Ei krølltang gir mange muligheter og et raskt resultat. Liten , men sterk hårføner som har to forskjellige hastigheter og varmeinnstilling som raskt og effektivt tørker håret.


Ei enklere krølltang skal du lete lenge etter. Med dette, jeg kan med hjelp av en liten hårsspray har fine krøller likevel 2-dager. Samme krølltang finnes også i mindre. Det er at mellom kjeramikken og håndtaket så er det en en liten sort plastikkring som har en stativ funksjon for. GHD er blitt verdenskjent for sine innovatiove, effektive og praktiske stylingverktøy av meget høy kvalitet.


Du kommer garantert til å finne en rettetang. Frisør Agnes Gulbrandsen forteller at det er like enkelt å krølle håret med krølltang som med en. Nye tester på rettetenger. Finn den beste rettetangen her.


Beste stylingtang til best pris. Fikk tilsendt en ny krølltang fra MakeStyle for noen uker siden, og vi har blitt bestevenner allerede. Den er universalinstrumentet som ordner alt.


Men lager du krøller ofte, kan du ha bruk for ei egen krølltang. Og den gode, gamle krølltanga funker som fjell. En liten krølltang gir tettere krøller, mens en større diameter på jernet gir mykere bølger. Søk etter keramisk krølltang på Kelkoo. Sammenlign tilbud på keramisk krølltang fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


I tida skulle jeg og Mamma reise på en liten tur i skogen, (hehe) for å få litt trening. Så da blei det ikke noe krølltang idag. Her finner du rettetang, krølltang og andre varmeverktøy fra gh GA.


MA, Babyliss og andre merker, alltid med gratis frakt. For litt siden bestilte jeg en tynn krølltang (9mm) fra Aliexpress. Prøvde å finne en i Norge men det var umulig.


Igår fikk jeg altså prøvd den, og var meget. Dette gir en krøllete look som du ikke behøver krølltang for å lage. Man stiller inn temperaturen på håndtaket hvor en liten rød lampe foran på skaftet slutter å blinke når den valgte temperaturen er nådd. Det er mange som har spurt meg om hvilken krølltang jeg bruker og hvordan jeg fikser håret.


Her er en liten videosnutt med forklaring på hvordan jeg krøller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg