torsdag 19. april 2018

Glass kjøkken

Det er flere fordeler ved å bruke glass fremfor fliser til ditt kjøkken. Du bestemmer tekst og skrifttype. Denne kjøkkenøya har du neppe sett maken til. Pedersens nye prosjekter. Et glass til enhver anledning.


Vi har glasstøyet som passer, uansett hva du drikker. Våre glass og mugger gir deg et stort utvalg av stiler og mønstre. Beskytter mot vann og fettsprut på ditt kjøkken ! Høyde: 50cm, Bredde: 80cm, Tykkelse: 4mm. Komplett med festebolter. Alt av glass - rødvinsglass, hvitvinsglass, vannglass, glassflasker, glasskrukker og sylteglass.


De siste årene har kjøkkentrendene gått bort fra tradisjonelle materialer som fliser, treverk og stein. Mange foretrekker nå glass som innslag i det moderne. Millex beskyttelsesplate herdet sort glass 800x400mm buet. Om du trenger hjelp til å finne produktet som passer best til ditt kjøkken , ta gjerne kontakt med oss.


Prøv vår berømte lokalproduserte fish and chips og våre nydelige baguetter! Eva Solo Rødvinsglass Syrah Eva Solo Et stort glass skapt for viner laget av syrah og zinfandel samt for kraftige blandninger som amarone og vinene fra Priorat. Bak komfyr er det viktig med herdet glass pga.


Kjøkken med glass mellom overskap og. Vårt firma har i en årrekke levert glass til bruk over benkeplate, eventuelt. Jeg lurer på om noen her har erfaring med pris på glass til å ha på veggen over. Tapeten har vi skiftet ut to ganger til nå da vi ønsket nytt kjøkken. Området over kjøkkenbenken har mange funksjonskrav det må tas hensyn til.


En glassplate malt med en delikat blåfarge på baksiden er. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Vi har til enhver tid et godt utvalg av glassfliser på lager. Gode rutiner, jevn produksjon og logistikk sikrer leveranser til rett tid.


Pilkington Herdet glass er opp til fem ganger sterkere enn vanlig glass med samme tykkelse og gir arkitekter og byggere større muligheter for bruk av glass i bygg. Vi har mange års erfaring og høy kompetanse på glass ,. Glassfliser til kjøkken og bad. Vi selger kjøkken og glass – enkelt og greit!


Husholdningsprodukter til kjøkkenet hos Ellos til bra priser. Fresh opp kjøkkenet med nye kjeler, porselen og mye mer. Shop enkelt online hos Ellos.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg