onsdag 18. april 2018

Skap til skråtak

Finn det optimale oppbevaringsskapet for ditt kontor hos AJ Produkter, kjøp her! Stort utvalg og prisvinnende skap. Se mer og finn et som passer deg! Mange utførelser og størrelser. Finn skapet som passer ditt kontor.


Skyvedører - Upp till rabatt!

Vi sender over hele Norge. Alltid lave priser og et stort utvalg! Bredt utvalg av skap for oppbevaring, alt etter ditt behov! Men når du lager skapet selv, kan du få det til å passe perfekt til alle rom.


Du får kjøpt skap som er tilpasset skråtak. Det skal måles opp og spesialproduseres til rommet, og det er dyrt hvis du skal ha en snekkertil å gjøre jobben. Du kan også lage skap langs rommet.


Tett hullet over skapet.

Har du et rom med skråtak , kan du med fordel bruke den nederste delen til skap. Denne delen av veggen er ellers vanskelig å få utnyttet. Her er det bygget ekstra.


Vi hjelper deg med alle dine garderobe-utfordringer, og skyvedører til skråtak er vi eksperter på. Det er ikke alltid like lett å innrede rom med skråtak , men vi. Skap bak sengen som går fra gulv til tak, vil romme både heng og skuffeseksjoner i full størrelse.


Ved å gjøre det på denne måten, får vi en seksjon med. Garderobe under skråtaket. Med Elfa får du maksimal utnyttelse av plassen, fra gulv til tak og.


Tidløst design gjør at skapene passer både til tradisjonelle som moderne interiør. Har du mulighet til å skreddersy din egen garderobe utnytt plassen til det fulle og glem skap til alle. Vi får aldri nok skap -plass! Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr.


Oppussing av soverom med skråtak byr på litt flere utfordringer. Skap en fredlig atmosfære i rommet med måltilpassende skyvedører. Hurra for gode løsninger til skråtak. Acme Interiør har gode hjørneløsninger med skyvedører.


Spesialtilpassede garderobeskap utnytter plassen optimalt.

Kontakt oss gjerne for å diskutere gode løsninger. Håpet var å finne en egnet søknad i bunken der vi kunne bygge om flere rom til et bra. Det er skråtak og taket er lavest på kortveggene. Da får du en høyere vegg til skap på den nye delevggen Da får du vegger du kan ha hyller skap på.


På utkikk etter en god oppbevaring til et rom med skråtak ? Interiørarkitekt Kaja Hanevold kan kunsten å skjule rot i rom med skreddersydde hyller og skap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg