onsdag 27. juni 2018

Kjøkken gis bort

Kjøkkeninnredning gis bort. Finn beste pris på Rubrikk. Ikea Bodbyn dør 60x1grå. Benkeplater i granitt og marmor til kjøkken og bad. Lekker sofa til gi- bort -pris!


Jeg har ingen forventninger til å bli kvitt kjøkkenet mot at det blir demontert.

Men, siden det er gratis å prøve, så hvorfor ikke forsøke. Det er både kjøkken og et stort badekar i det gamle huset,. Hus gis bort kan vi lese på Finn.


Og ganske riktig: Familien Rasmussen skal gi bort hele huset gratis - mot henting. Har dere fått mange henvendelser? De har tilbragt så mange timer på kjøkkenet at de vet hva som funker og hva du med hell kan gi bort.


Prøv vår berømte lokalproduserte fish and chips og våre nydelige baguetter! Blandebatteri følger med. Skuffeseksjonen er noe defekt, plastskinnene som.

I annonsen står det at huset er 90- 1kvadratmeter, har tre soverom, to bad kjøkken og stue. Det må påregnes noe oppussing. Her er en gruppe hvor vi kan kjøpe, selge eller gi bort ting vi ikke har bruk for lenger. Kjøpe - Selge - Bytte - Gis bort i Sigdal has 4members. Gir bort huset helt gratis GIS BORT.


I første etasje er det to stuer og et kjøkken. I andre etasje er det to rom og tre kott. Liste på alt komfyr gis bort Fra Gadyet. Meget pent og innbydende kjøkken med Norema kjøkkeninnredningen som har glatte fronter,. Her kan du faktisk også finne hus og hytter som gis bort på rot, som dette huset i Oslo!


Et retro kjøkken med mange skap finner du her. Som f eks et utrolig fint kjøkken som vi fikk. Dette huset gis bort gratis (Privat). Da kan vi like godt rive huset med maskiner og få kjørt bort huset i. Stian Thorsrud og kona bestemte seg i fjor for å flytte tilbake til Moss etter noen år i Oslo.


Katteeiere, som mange andre, reiser gjerne bort i ferien og dessverre blir mange katter da overlatt til seg selv. Mange tenker at katten klarer seg alene ute i naturen. Om du bor i Oslo-området og har tilgang på bil og tilhenger, ja, så er det bare å kjøre og hente dette Norema kjøkkenet - som GIS BORT.


Med nye fronter eller kun litt lys maling på frontene kan du gi kjøkkenet ditt nytt liv.

Det gikk ikke lang tid fra jeg la det ut til ” gis bort ” på Finn. Nei, dette er ingen spøk! Hytta på kvadratmeter står i veien på boligtomten, og gis bort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg