onsdag 27. juni 2018

Taklampe i glass

Velg blant tusenvis av stilfulle taklamper. Gjør et godt kjøp hos oss i dag! Se utvalget og kjøp i dag! Vi har taklamper som egner seg til alle rom.


Er du på leting etter en taklampe i glass ? Hos Lampegiganten finner du et kjempeutvalg av lamper og tilbehør. Rask og enkel bestilling og god kundeservice. Skjønn og romantisk taklampe i klart glass med vakkert slipt mønster.


Perfekt til det hyggelige landkjøkken. Finn lampen blant andre ting i. Pendler finnes i forskjellige utforminger og materialer – glas er én av dem og det er mange, gode grunner til nettopp å velge en pendel i glass ! Pendel taklampe i glass og metall med sort tekstilledning og E14-sokkel. Finnes både i nettbutikk og butikk.


Taklampe med munnblåst glasskuppel. Lampen har tvinnet tekstilledning og er beregnet for takkrok. Før du sikter deg ut en taklampe ,. Enten du er på utkikk etter en eksklusiv krystalltaklampe til storstua eller en klassisk taklampe i glass til soverommet,. Her kan du velge riktig lampe fra vårt håndplukkede taklampe -sortiment!


Handle Skandinavisk interiør og design online. Kombinert vegg- og taklampe. Praktisk, lite format - kun Ø 2cm. Se våre taklamper og takbelysning til lave priser. Hos oss finner du alt fra spotlights på skinner til lampeskjermer i en mengde ulike stiler.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Bestill din favoritt innen belysning i tidløs og skandinavisk design her! Transparent ledning med vaieroppheng. Røket brunt glass med detaljer gir et stemningsfullt lys og skaper en koselig atmosfære. Sort stoffledning og takfeste følger med.


Glasset er tykt og er munnblåst. Takfeste i gull og sort stoffledning er inkludert. LFA taklampe , dimbar 15W LE diameter cm. Lys opp og dekorer et rom med taklamper fra Bohus. Velg hvilken stemning et rom skal ha og baser valg av taklampe på om formålet med rommet er funksjon som.


Bellissimo grande er en vakker taklampe i utsøkt glass i forskjellige fargeinnstillinger. Du kan få denne lampen i fargene: gul(amber). Det kan også være en ide å ikke bare å ha en enkelt taklampe i et rom. Prøv å henge opp to eller flere flotte.


Pen og stemningsfull taklampe fra Nordal. Pen glasslampe med messingsokkel og håndlaget ledning. Pen til det romantiske hjem fra LouisLudvig. KIRKENES Pendel 1L Svart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg