onsdag 18. juli 2018

Fiberbetong bord

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Alltid lave priser og et stort utvalg! Stort sortiment av betongprodukter.


Jeg planlegger å lage et bord til utekjøkkenet – med utskjæring til grillen vår. Flere anbefaler meg å bruke fiberbetong. I dag blir det laga ein del betongbord av fiberbetong. Borda blir produsert lokalt med tanke på miljø og alle borda er handlaga, utført med den.


Rundt, lavt bord i fiberbetong - perfekt som utemøbel, eller hvis du ønsker et industrielt preg i stuen eller ved siden av sengen. Kombiner gjerne med den andre. Betong farge : Værbitt grå. Første lag med mikrosement.


Har du spørsmål om hvordan du kan gjøre det selv? Det meste i et hus kan du lage av betong. Til og med et bord som er som skapt til servering. Sett frem kakene eller vinen.


Jeg ser for meg at middagsgjester må ha med en tykk langermet genser for å holde ut igjennom en middag ved et slikt bord. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Se vårt store utvalg av Barbord til gode priser. SAIGON BETONG PALL 35XCM.


Fiberbeton bord firkantet. Dette bord har bordben i fiberbeton. Spisebordet kan anvendes både ude og ind. Bordpladen er fremstillet i fiberbeton.


Har latt meg fasinere av de tynne og relativt lette elementene av fiberbetong som man får kjøpt. Men det hadde vært gøy å lage sine egne utemøbler og. Bord gjort av fiberbetong som passar utmärkt för utomhusbruk, är trendigt och helt rätt i tiden. Rengörs med milt rengöringsmedel, ytan ska strykas med bivax. Brilliant ide, har sett på betongbord enstun men tror jaggu jeg skal prøve meg på denne varianten, var i utgangspunktet hypp på et bord på 4x1m, ser ut som det.


Oppussingsbloggen del 11: Benkeplate i superbetong! Vores fiberbeton giver unikke designmuligheder med stor formbarhed og holdbarhed - med en stærk og tynd beton. For å bevare den glatte overflaten anbefaler vi at det behandles med voks og.


I vår produksjon bruker vi en type fiberbetong som kalles GRC eller GGFRC – Glassfiber Reinforced Concrete. Varmgalvanisert stål, kan dessuten pulverlakkeres. Blomsterkasseriet tilbyr blomsterkasser, plantepotter, blomsterpotter, benker og bord til alle inne og uterom.


Ekslusive blomsterkasser i tre og fibersement.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg