torsdag 19. juli 2018

Krittavle vegg

Rask Levering fra eget lager. En tosidig tavle kan både brukes på vegg , og henges fra tak der du viser ditt budskap. Nå kan du lagen en søt og dekorativ liten kritt-tavle på veggen bare ved hjelp av et par enkle malingstrøk! Stilig krittavle med skjult ramme.


På en krittavle er det raskt og enkelt. Plakatramme for veggmontering. Aluminium klikkramme, antirefleks frontdeksel i plast. Monteres enkelt til vegg med medfølgende skruer.


Fra 2kr Sammenlign Sammenlign. Det er mange gode grunner til det. Med kritt tavler skifter du. Krittavler er veldig populære. IKEA - MÅLA, Tavle på stativ, , Barnet ditt kan bruke den til forskjellige ting.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Norges Billigste Priser? ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


BESTILLINGSVARE Den perfekte plakatrammen for caféer, spisesteder og andre med varierende menyer og budskap. Minimum bestilling stk Str. Leveres komplett med skruer og plugger for montering på vegg. Vi vil gjerne fortsette å sende deg tilbu kampanjer, produktnyheter og inspirasjon.


Nye europeiske regler for håndtering av personopplysninger innebærer at vi. Jeg har lenge vært på utkikk etter en kraftig billedramme med hensikt å lage meg en krittavle til å ha på. Hvorfor ha stativ på gulvet, når du kan ha det rett på veggen ? Kan fint kombineres med krittavle og.


Kjøp online eller ring oss for personlig service! Har lenge hatt planer om å lage en krittavle og magnettavle i ett. Har hatt lyst til å få litt mer bruk ut av disse og nå har de endelig kommet opp på veggen. Elegant og klassisk krittavle for montering på vegg.


Denne praktiske og allsidig tavlen kan brukes til informasjon og undervisning i klasserommet, kantinen. Lys grå rektangulære plasthjørner. Kjapt og enkelt å male en vegg 05.


Magnetisk tapetrull og kritt-tavle i ett. Bedre søvn i stummende mørke 05. Heng opp denne tapetstripen direkte på veggen eller fest den på en mdf-plate for mer flekibelitet. Super som oppslagstavle. Vi har et logistikkproblem i familien.


Arbeidsturnus her og der og fotballtrening og elevsamtaler over alt. I alle fall, løsningen på dette er en tavle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg