torsdag 8. november 2018

Kaffe tilbehør

Tilbehør til kaffepausen? Vi er eksperter på kaffepauser og leverer både servise og noe godt til kaffen. Ta kontakt, så hjelper vi deg gjerne!


Våre kaffetilbehør er utformet for å fullføre vær kaffeelskeres samling. Her finner du kaffefilter, kaffekopper, termoser og annet viktig tilbehør til kaffestunden. Vær den første til å få beskjed om spennende nyheter! Utmerket maskin som forenkler pasta-lagingen utrolig mye.


Med denne er det ikke vanskeligere å lage pasta enn å koke kaffe. Premium kaffemaskiner og kaffe for bedrifter, storkjøkken (HORECA) og andre aktivitetslokaler. Filterene er perforert med små hull som gjør at kaffen brygges med perfekt hastighet. All smak og aroma følger med til koppen, mens de bitre smakene ligger igjen.


For å bevare den gode kvalitet på våre kaffemaskiner, har vi utviklet et stort utvalg av orginalt tilbehør for. Alltid kaffe tilgjengelig? Nyt kvalitetskaffe uansett hvor du er med Vertuo termokopp, spesielt utviklet for kaffe fra Vertuo-maskiner. Koppen er laget i rustfritt. Jura har et mål for øye, å levere et utvalg av toppkvalitets produkter til kaffemaskiner for å få den best mulige kaffekoppen uansett kaffeblanding.


Håndlaget konfekt, tilbehør og gammeldags sukkertøy. Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Melitta Kaffefilter 1ubleket 40-pakk.


Kjøp dine motefavoritter hos Miinto. Finn ditt neste antrekk her. KitchenTime selger originalt tilbehør og reservedeler til kaffemaskiner og kaffetraktere! Stort utvalg og gode priser hos Nordens største kjøkkenbutikk på nett! Hos oss finner du kaffe , te og andre relaterte produkter.


Vi fremmer økologisk og rettferdig handel. Nybrent kaffe direkte fra Stavanger kaffebrenneri. Velg det bryggeutstyret som passer deg best. COFFEE-MATE er et alternativ til melk som gjør din kaffe mild og kremet. Alt du behøver å gjøre er å blande ønsket antall teskjeer med COFEE-MATE i din kaffe.


Norges raskeste nettbutikk! Navn KAFFEFILTER 250STK 90MM BREWMATIC TINGSTAD. Vi har hurtig levering og fri fragt. Kaffeknappen leverer pauseløsninger til bedrifter.


Les mer om vårt tilbud og ta kontakt med oss her! Skjem deg bort og kjøp siste nytt av tilbehør til din kaffemaskin. Kaffebønner, termoser og mer: Med Mieles tilbehør for kaffemaskiner har du alltid perfekt kaffe tilgjengelig med ett tastetrykk. Bli oppdatert på siste nytt fra kaffens verden.


Følg med på nyhetsbrevet vårt og du får historier og tips om kaffe og konkurranser med fine premier. Hele bønner, formalet kaffe , instant, espresso. Hos Merrild Lavazza har vi alle slags kvalitetkaffe, som passer til vores professionelle kaffeautomater.


Alle JURA espressomaskiner skal cleanes efter ca 2kopper kaffe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg