onsdag 14. november 2018

Smarte kjøkkenredskaper

Annerledes kjøkkenredskaper ,. For flere smarte og morsomme ting til kjøkkenet, sjekk også ut kategoriene Baketilbehør, Krus, Bar samt Flaskeåpnere. Oppdater kjøkkenet med nytt og smart kjøkkenutstyr! Her finner du mengder med praktiske og morsomme kjøkkenredskaper.


Vi i Villa - din tipser i villahverdagen. Derfor har vi flotte, smarte og allside kjøkkenredskaper for alle problemer som man kan tenkes å stå overfor på kjøkkenet. Smarte og nyttige ting til huset.


I denne kategorien finner du mange smarte og fiffige produkter som vi ikke helt klarte å finne en plass til i våre andre kategorier. Vi har derfor samlet produk. UKJENTE kjøkkenredskaper du ikke visste at du trenger.


Er det kaos i kjøkkenutstyret ditt? Her er smarte oppbevaringstips og ideer du enkelt kan fikse selv. Nå blir det orden på kjøkkenet! Vårt sortiment av kjøkkenredskaper er designet for å gjøre klargjøring, tilberedning og servering av maten så enkel som mulig.


Restaurant, hotell og caféprodukter. Bestill kjøkkenredskaper her! Her er fire andre smarte kjøkkenredskaper du også kan vurdere å sikre deg for sommeren.


Oppdag Tefal Ingenio Wood kjøkkenutstyr som er varmebestandig, med smarte og hygieniske opphengsringer. Enkelte av dem er et must. Plastikk er lite miljø- og helsevennlig.


Derfor har jeg tidligere vist deg trygge alternativer til matbokser, drikkeflasker og kjøkkenredskaper. Pent designet desilitermål som finnes i flere farger. Alt fra kokkekniver til visper finner du på Tilbords. Se vårt utvalg på Tilbords.


Unngå ekte blodbad - tryggere rens av avokado Mange smarte kjøkkenredskaper blir bare liggende innerst i en skuff,. Redskaper Andre redskaper Kverner Teutstyr. Vi viser deg hva du trenger for å gjøre bakingen eller matlagingen enklere. Kjøkkenredskaper som gjør julen enklere og morsommere!


Dette var en hendig maskin. Kraftig og smart vaccumpakker for alle og enhver som har. Har du hage, har du sikkert også redskaper, grill og hagemøbler. Unngå kaos, og velg smarte løsninger for å oppbevare hageutstyret ditt.


Praktisk kjøkkenredskap i ulike farger og former. Saltkar Porselen med eikskje Rosendahl Stilren og smart design. Perfekt å ha ditt salt i og det behøver ikke å være havsalt da det medfølges en vakker skje i. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. For et års tid siden testet vi vispen Stirr. Den visper sausen og suppene selv, uten at du må følge med eller holde i den. Stort utvalg med markedets beste priser.


Vi leverer på 3-virkedager. Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å benytte dette nettstedet, blir det sett på som ett aksept på at dette er ok.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg