mandag 24. november 2014

Gjesterom inspirasjon

Det er tid for en opprenskning! Slik gjør du det med enkle grep. Se hvordan eierne fikk et trivelig gjesterom kombinert med praktisk kontor og oppbevaringsplass.


Det har gått et helt halvt år siden mitt forrige innlegg om soverommet på Vestrønningen. Du trenger ikke mye plass for å lage et gjesterom - gjør stuen din til et multifunksjonelt rom.

Interiør – mat – inspirasjon. Siste rom i overetasjen- et kombinert rom som skal brukes som ekstra stue og gjesterom - her håper vi at våre gjester vil trives. Kontor fordi vi begge har kontorjobber hvor vi kan jobbe hjemmeifra og kanskje også må gjøre ting etter jobb - og gjesterom fordi jeg tenker det er lettvindt å ha. Inspirasjon : Hobbyrom Tusen takk for mange fine kommentarer om skoene.


Jeg har også veldig lyst på hobbyrom. Vi bruker stadig mer tid og penger på å innrede soverommet til vårt eget private oppholdssted. Aller helst skal rommet være som et hotellrom – et soverom med.

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. Denne Pinnen ble oppdaget av Kristine Aubert. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


Her får du rå tips og inspirasjon til interiør og oppussing. Se her ja her var det inspirasjon i lange baner. Likte vaskerom nr best :) Jeg synes det blir litt for kjøkken aktig med så mye skap på vaskerommet. Lyst og trivelig gjesterom.


Til dere som ønsker inspirasjon til andre hyttefarger, – ta en kikk her. Følg med for inspirasjon og kreative prosjekter. Send meg gjerne en mail om du lurer på noe eller har noen spørsmål.


Nina fra Stylizimo blogg har malt soverommet i det nye huset. Se soverom - før og etter her. Mange flotte soveromsbidrag har kommet inn, så leter du etter denslags inspirasjon må du sprinte over hit.


Comments Filed Under: gjesterom. Dermed kommer kontoret vårt til å bli kombinert med gjesterom ,.

Håper du kan finne noe her inne som gir DEG inspirasjon. Legg igjen en kommentar Avbryt svar. Du må være innlogget for å kunne kommentere. Nå har du kommet til bloggen om det gode liv på landet, opp. Skreddersydd bokhylle på gjesterom eller hjemmekontor tilpasset tak, vegger og vindu.


Skrivepult med skap og skuffer. Når du skal pusse opp bad er det mye å tenke på. Hos Bademiljø finner du inspirasjon og gode tips til oppussing av bad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg