tirsdag 18. november 2014

Trappegelender stål

Et pent kvalitetsrekkverk i rusfritt stål som produseres eksakt etter dine mål. Gelender i stål eller treverk produseres etter spes. Enten med rekkverk og søyler i stål eller tre, eller hvor glasset utgjør. God kvalitet til lave priser.


Leidere i rustfritt stål produseres etter spesifikasjon og ønsker fra.

Stavparkett Stairfix Ubehandlet Eik 16mm. Hos MAXBO finner du alt du trenger innen rekkverk, søyler og stolper. Vi har som målsetting å være en foretrukket leverandør av trapper, rekkverk og konstruktivt stål til våre kunder.


Se utvalget av trapper og rekkverk i oppganger, spiraltrapper og galvaniserte stålmodeller til utendørs bruk. Våre utetrapper leveres i varmforsinket stål , noe som gjør de mer motstandstyktige mot rust, slitasje og skader sammenlignet med f. Så benytter en Techfor å ta opp mest mulig vibrasjoner og låse mest mulig mellom gulv og stål samt stål og post. Stål utvendig trapp , industrielle.

Galvanisert og pulverlakkert. Disse er mer prisgunstige enn rekkverk i rustfritt stål. Mulighetene er mange, du må gjerne kontakte oss for råd og veiledning når du skal velge! En terrasse er ikke ferdig før den har fått en god trapp. Eller er det kanskje på tide å skifte ut den gamle trappen?


Her skal vi omtale tre av de vanligste. Vi tilbyr barnesikringslister i stål. Vi verdsetter kvalitet og punktlighet, og garanterer fornøyde kunder. Se vårt utvalg av trapper. Trapp i stål eller furu?


Lokal trappefabrikk og produsent av trapper i Rogaland. Vårt utvalg av trapper og. Ved forespørsel eller bestilling. Rekkverk i Rustfritt Stål kan brukes både inne og ute. Brått åpner det seg en verden av trapper i alle mulige stiler, fra de helt minimalistiske i stål og glass til solide trapper i heltre.


Ny trapp - så enkelt og billig kan det gjøres.

SLIK: Reparer betongtrappen din. Oppsetting av stor trapp. Send oss plan skisse og noen blider for pristilbud. Antall rad spiler er avgørende for prisen. Vi skreddersyr etter kundens behov.


Håndløper av syrefast eller. Vi holder til i Skien i Telemark. Er å kikker på rekkverk til å ha i forbindelse med en trapp. Synes disse rekkverkene av syrefast stål og kanskje glass er veldig flotte. Er inne på norske sider.


Vi har din nye håndliste i Træ eller Rustfrit stål , med Fri Fragt. Beregn pris, design og bestil med det samme! Weland har et stort sortiment av seksjonsrekkverk.


Som standard er våre rekkverk produsert i varmgalvanisert stål og håndløper i rustfri ubehandlet. Unisystemer selger Kee Gate og Kee Klamp konstruksjonsklemmer i stål og aluminium og rør for rekkverk, områdesikring,oppheng, hyllesystemer m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg