onsdag 5. november 2014

Hastighetsregulator vifte

Stort utvalg av vifter til kontor. Utstyr til alle virksomheter! Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Søk Fortere, Bedre og Smartere her!

Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Med EFC hastighetsregulator er det mulig å regulere motorenes turtall trinnløst og på den måten variere viftenes. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Flexit trinnløs hastighetsregulator.


Utenpåliggende eller innfelt montering. Hastighetsregulator for styring av avtrekksvifter. Vifte med kassett 2volt. Veggrister og takhatter.

Elektroniske hastighetsregulator. Spjeld- og ventilmotorer. Norges Billigste Priser? Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr.


EFC1P hastighetsregulator styrer frekvensomformeren i FC-motoren. Passer til PAX samtlige vifter uten elektronikk, bortsett fra PAX 900. Variak heter vel det som brukes til slike ting. Trinnløs hastighetsregulator : Regulerer hastigheten trinnløst på alle vifter og varmere.


Kan brukes både på og v. Villavent kjøkkenventilatorer er den rimeligste løsningen for komfyravtrekk. Nettilkobling 1x230V, 50Hz via servicebryter 1. Ny modell av hastighetsregulator fra Vents. Veldig lett å koble til og kan brukes med alle våre vifter, TT, VK og RVK.


Vi elsker å finne løsninger som gjør din. VV-4og de fleste Villavent anlegg av eldre dato. ELKO Plus hastighetsregulator 400HR, ALU.


En effektregulator regulerer trinnløst ditt elektriske varmeanlegg for opptil 16A.

Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Avhengig av kanalopplegg og separat vifte.


Det anbefales å montere hastighetsregulator for regulering av viftene. Diagrammet viser hvor mange mgulvareal en vifte dekker som funksjon av takhøyden. STRA A har innebygd el-forskriftens manuelle reset bryter mot overopphetning av vifte.


Redusere spenningen hvis det ikke er så mye saktere den skal gå. Er det en PC- vifte eller noe?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg