onsdag 14. januar 2015

Gulvteppe kjøkken

Hos oss finner du tepper til alle gulv i ulike kvaliteter, farger og størrelser. Lik pris nett og butikk. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Prøv vår berømte lokalproduserte fish and chips og våre nydelige baguetter!


Forny hjemmet ditt med våre tepper og saueskinn til stuen! Verbier Summit er et lunt, delikat og tidløst gulvteppe i 1 New Zealand ull.

Alt fra flossteppe, håndvevde og vendbare tepper til ditt hjem. Et teppe ved siden av sengen er lunt å sette føttene på når du står opp om morgenen. Et gulvteppe på stue er dekorativt og skaper en varm stemning. Vi har tepper til alle rom.


Få inspirasjon hos Bohus! Det kan være litt upraktisk med et stort gulvteppe på kjøkkenet. Men en avlang løper til å varme føttene på, vil vi gjerne ha. Hos Bohus er det mange gulvtepper å velge mellom, vi har flosstepper, ulltepper og saueskinsstepper.


Velg mellom tepper i en mengde ulike stiler, størrelser, former og farger – du finner sikkert ett eller flere tepper som passer til hjemmet ditt.

Vi elsker tepper, både ute og inne! Et teppe tilfører ikke bare skjønnhet til rommet, men er også lyddempende og gjør gulvet herlig å gå på. Kjøp tepper med valgfrie mål.


Hos Ruugs lager vi gulvteppet ditt etter dine mål. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Du er velkommen til å bestille! Slik velger du riktig gulvteppe. Lekker lyd uten en tråd.


Gi rommet et mykere uttrykk. Teppet finnes også i andre størrelser. Gulvteppe DIAMONDS fra Nordal er et nydelig og mykt teppe. Ta kontakt for mer informasjon.


Et dyprødt orientalsk teppe bringer stuefølelsen inn. Pappelina teppe, et anvendelig teppe som kan brukes over alt i huset. Perfekt til badet, gangen, kjøkken , utendørs eller i stuen. Teppe er laget i plast og er lett. Gjør både inneklima og føtter glade med et gulvteppe i topp kvalitet.


Dette barneteppet er ø120cm stort, og laget i 1. Vaskekummene vil egne seg godt både på hytte og vaskerom, så vell som på kjøkken.

Til vaskerommet vil en dypere utslagskum, montert direkte på vegg,. Stort utvalg interiørprodukter til stue, soverom, baderom, barnerom og kjøkken. Bestill på nett, hent i butikk eller nærmeste postkontor.


Earth bamboo gulvteppe er laget av eksklusiv ull fra New Zealand med en blanding av bambus. Under kategorien kjøkken kan du finne et stort utvalg av kjøkken artikler, alt fra flotte kjøkken tekstiler til kopper, fat og fjøler. Leketeppe, Nature, fra Deuz. Et fargerikt gulvteppe til barnerommet som barna kan leke med.


Laget av økologisk bomull i India av en fair-trade bedrift. Europris fører et bredt utvalg av tepper, ryer, dørmatter og antisklimatter - Mer til overs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg