torsdag 29. januar 2015

Hth kjøkkenfronter

HTH tilbyr et stort utvalg av kvalitetsløsninger for kjøkken, bad og garderobe. Du får mye mer hos HTH ! Kjøp løse skapdører og skuffer til kjøkkenet på nett. Få varene levert hjem eller hent dem hos HTH.


HTH Kjøkkenfronter (fronter med håndtak).

Leter du etter nye kjøkkenfronter ? Drømmekjøkkenet har 2ulike kjøkkenfronter som finnes i en rekke tresorter, finér og vakre farger. Frontene ble installert i juni, men ble levert i feil farge. Klassisk eller moderne kjøkken, hus eller leilighet?


Sigdal kjøkkeninnredninger fås i et rikt utvalg av farger og design. Finn ditt drømmekjøkken! Nye kjøkkenfronter kan gi kjøkkenet ditt et helt nytt utseende.


Vi gir deg tips og veiledning til hvordan du kan bygge dine egne eller friske opp de gamle.

Noen kjøkkenfronter i en annen farge enn resten av kjøkkenet gir et helt annet inntrykk, som for eksempel RUBRIK APPLÅD dørene i lyst turkis. Vi har utelukkende gode erfaringer med IKEA kjøkken, og vurderte også IKEA opp mot HTH. Slik jeg ser det er kvaliteten identisk, men HTH kommer ferdig montert. Dennis Oxaas og samboeren hans kjøpte leilighet sammen for ett års tid siden. De likte ikke det gamle HTH -kjøkkenet som fulgte me og oppdaget at Ikeas.


Kjøkkenet levert som spesifisert, koster ifølge HTH 14. Bytt deDet er ingen grunn til å bytte ut velfungerende skap og skuffer. Den enkleste, men også dyreste løsningen er å bytte kjøkkenfronter. Våre kjøkkenfronter kan fås i et stort antall farger og materialer – med andre ord et bredt sortiment å velge i. Vi kommer på gratis befaring hjemme hos deg og finner sammen de beste løsningene til kjøkkenfornyelse. Har vært en runde og sett på kjøkken hos HTH , Kvik og IKEA.


Har funnet noen typer vi liker godt, men har støtt på et problem. Vi ser for oss lyst kjøkken, helst. Sigdal har et stort utvalg av ulike kjøkkendesign. Her får du oversikt over våre lekre kjøkkenmodeller.


Du står nå på terskelen til ditt nye kjøkken. Gjør drømmen til virkelighet!

Spraylakkering av kjøkkenfronter. Lakkering, industri lakkering, lakkering av kjøkken , lakkering av møbler, spraylakkere møbler, pusse opp kjøkken, oppising. Ikea er jo alltid spesielle da. XL str på skapene, HTH hadde et par cm. Byggmakker har levert kjøkken og kjøkkeninnredning i lang tid.


Se vårt varierende utvalg på nett - handle i butikk. Spar penger på å fornye det du allerede har. En kjøkkenfornyelse er både tidsbesparende og billigere enn et nytt kjøkken.


Hos Kvik finner du kjøkkener der mulighetene nesten er uendelige. La oss hjelpe deg videre med kjøkkendrømmen din.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg