tirsdag 27. januar 2015

Servant liten

Utforsk sortimentet av rimelige servanter og vasker til baderommet. Små servanter kan være vanskelig å finne. Derfor har vi gjort det enkelt for deg, og samlet alle våre små servanter i italiensk design. En toppmontert servant vil være avhengig av at man har noe å montere servanten oppå,.


Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Hvis du skal rehabilitere badet bør det første du tenker på. Skal du pusse opp på badet? Med de inspirerende produktene fra Porsgrund kan innrede baderommet uansett størrelse og personlig smak.


Levert av Norges største nettbutikk innen baderom. Det er perfekt for små bad eller gjestetoalett. Hva slags servant leter du etter? Liten modell egnet for trange rom.


Alle med sammen gjennomtenkte design og kvalitet. Gustavsberg tilbyr smale og brede servanter til alle behov. Finn beste pris på Rubrikk. Design ditt eget drømmebad.


Servanter med Evermite overflate. Pen liten porselensservant. For montering på vegg eller plate. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Alape servanter for nedfelling i benk er et bredt sortiment av servanter i ulike former og størrelser. Praktisk kombivannlås komplett med slangenippel til vaskemaskin og rist til servant.


Røret er teleskopisk og kan derfor trekkes ut og inn for plassbesparing. Bad og hytte senteret innehar et stort sortiment av vvs-produkter fra de beste leverandørene. Få varene direkte sendt hjem med posten - eller hent selv i vårt. Søk etter liten servant på Kelkoo.


Vi har så mange fine servanter. Sammenlign tilbud på liten servant fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Både enkle og doble servanter. Pen og moderne kran med klikkventil inkludert. Mulighet for skoldesperre og ecosave som kan redusere vannforbruket med inntil.


Du er nå oppført som mottaker av vårt nyhetsbrev Du er allerede på listen Din epost adresse er ikke. Naturstein fliser, servanter , dusj- og badekar. Skreddersøm i naturstein. Stort utvalg italiensk og annen marmor og travertin.


Nostalgisk servantstativ i hvit utførelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg