mandag 30. mars 2015

Askebeger ute

Vi har et stort utvalg askebegre, både vegghengt og frittstående. Velg farge og størrelse. Flammebeskyttet innerdel. Bedrifter kjøper askebeger på Vega. Rask levering, ferdig tollet.


Stort utvalg av utendørs askebegre.

Alltid rask levering og års garanti! Laget for å hindre røykutvikling. Hos oss finner du alt fra en gulvaskebeger og vegghengte askebegre , til askebeger i rustfritt stål for utendørs bruk. Askebeger i melamin - hvitt og stilrent.


Vi har store og små, vegghengte, frittstående og askebeger til bord. Her finner du et godt utvalg utendørs askebegre - Gratis frakt ved bestilling over 15. Pervaco, din leverandør av produkter innen merking, sikring, varsling og vedlikehold.


Praktisk og morsom askebeger formet som en liten søppelbøtte. Branntestet og godkjent askebeger med flammebeskyttende innerdel.

Basen er klargjort for fastmontering. Enkle å tømme og holde rene. Kjøp utstyr til jobben online. Norges største produsent av møbler for byer, parker og offentlige uterom. Låsbart, værbestandig og robust askebeger til bruk utendørs.


Fås som frittstående og vegghengende modell. Glassaskebeger med fire sigarettfordypninger. Frittstående, meget værbestandig askebeger med uttagbar beholder. Det kan forankres i bakken for ekstra sikkerhet.


Våre produkter produseres på fabrikken i Ulefoss, Telemark. Dette gir stor fleksibilitet og bidrar til at vi kan levere våre produkter ekstremt raskt. Her har vi samlet et lite utvalg praktiske og sikre askebegre som er tilpasset utendørs bruk, alle med praktisk og enkel tømming. Vi har askebeger og askebeholder til ute , inne og til.


Bordeaux benk, personer. Utendørs askebeger på stor fot som kan flyttes. De lakkerte produktene kan stå ute i flere år uten nevneverdig glans- og fargetap.


En serie i stål med praktiske askebeger Med røykeloven har det dukket opp nye behov. Søk etter askebeger ute på Kelkoo.

Sammenlign tilbud på askebeger ute fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. ASKEBEGER Utført i kraftige, valsede stålplater. Antikorrosjonsbehandlet, polyesterbelagt og ovnsherdet. Jumbo er en spesialmodel.


Design møbler for inne og ute bruk. Her er vår samleside over askebegre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg