fredag 20. mars 2015

Sykkelparkering i to høyder

Norges største produsent av møbler for byer, parker og offentlige uterom. Systemet fra Holland har mottatt attesten FietsParKeur certificate. Samtidig ivaretas også at sykkelparkeringen får en estetisk god tilpasning til omgivelsene.


Kontakt oss for en løsning som. Sykkelparkering i to etasjer.

Det øverste nivået er konstruert som et utvidet føringsskinne-system med senkemekanisme og håndtak. På begge nivåer er syklene. Innstillingene for informasjonskapsler på denne nettsiden er satt til tillat cookies for å gi deg den beste leseopplevelsen mulig. Hvis du fortsetter å bruke.


Vi er leverandør av komplette løsninger for sykkelparkering. Se hva vi kan tilby på våre nettsider. Levering over hele Norge.

Tosidig - alle høyder Vegg. Syklene parkeres i to høyder. Et eget rom for sykkelparkering i to høyder er det også funnet plass til,. Det er rulletrapp og heis mellom etasjene.


BMV sykkelparkering lar brukeren feste sykkelen i kroker som er festet i skinne for takmontering. Krokene for syklene henger i to høyder for bedre utnyttelse av plass. Vi har et stort utvalg av sykkelstativ til sykkelparkering. Vi tilbyr dagers prisløfte og 1dagers åpent kjøp! Sammen med et godt utbygget gang- og sykkelvegnett vil sykkelparkering kunne bidra til at flere sykler til og fra daglige gjøremål.


Høyde : Opp til meter. Rektor la an akkurat nok fart til å legge inn en kokett skrens foran publikum under åpningen av den nye sykkelparkeringen på Nygårdshøyden. Det bør også være lett tilgjengelig. Innvendig høyde i garasjer for personbiler bør ikke være mindre enn m, og i større garasjeanlegg bør høyden være m. Røyken stasjon -Avtalenummer.


K p-plasser sykkel to høyder. Ansatte på Høyteknologisenteret (HIB) reagerer på at det koster 7kroner i året å parkere sykkelen innendørs.

URBAN sykkelstativ gir god støtte for to sykler. Stativet leveres med fotplate (A), for nedstøp (C) eller i demonterbar utgave (D). Sheffield sykkelstativ er det produktet som er selve fundamentet innenfor sykkelparkering. SYKKELPARKERING Det blir etablert stativ for sykkelparkering i to høyder med adkomst fra Kaldnesgaten.


Det lar seg gjøre å installere den nedre delen i første omgang,. Skap en sikker og behagelig sykkelparkering slik at dine medarbeidere og besøkere kan ta sykkelen til arbeidsplassen. Kompletter med frittstående sykkelstativ for en komplett sykkelparkering. Det vektlegges å tilrettelegge for gode gangforbindelser til områdene rundt.


Naturpåkjenninger, uteareal og ytre milj ø. Kapittel Sikkerhet mot.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg