tirsdag 24. mars 2015

Økologisk kaffe

Er kaffen merket som økologisk er den dyrket uten bruk av kunstgjødsel og sprøytemidler. Denne merkeordningen skal gi forbrukerne sikkerhet for at kaffen er dyrket etter. Nybrent kaffe sendes direkte fra brenneriet. Hos oss finner du kaffe , te og andre relaterte produkter.


Vi fremmer økologisk og rettferdig handel. Velkommen til vår nettbutikk! Drikk organisk te og kaffe som er bra for helsa og som gir pangstart på dagen! Drikk te og kaffe med supersoppen Lucidum Ganoderma. Info om produkter og kjøp!


Green World er økologisk kaffe. Den som så mange av oss er helt. Kjøp klær fra din lokale motebutikk. Fri retur og gratis frakt over 4kr. Gratis frakt over 4kr.


Fair Trade kaffekapsler til Nespresso. Real coffee er Vinner av best i test. Prøv våre økologiske og fairtrade kaffekapsler til Nespresso og spar opp til. Dette er virkelig deilig kaffe ! Mørkbrent, nydelig kaffe fra Sumatra-Indonesia, av type Arabica.


Den Gyldne Bønne tilbyr et bredt utvalg av økologisk kaffe og espresso. Vi har et spennende utvalg av kaffe fra hele verden. Vår nettbutikk har levert nybrent kaffe i en årrekke, og er kjent for vår gode kvalitet. Kaffeknappen leverer kaffe på jobben.


Vi er eksperter på pauseløsninger. Les mer om vårt tilbud her! Få god kaffe på jobb, hver eneste dag.


Vårt utvalg av kaffesorter dekker noe til enhver smak - fra kjente Evergood til Fairtrade-kaffebønner. CafeDirect, økologisk medium sterk, ristet og sertifisert, 2g Livlig og fyldig med en delikat aroma, som. KOLOGISK KAFFE FRA PERU. Ristet og malt økologisk kaffe Nydelige, ekte økologisk kaffe fra Peru. Kommer i 2grams forpakninger.


Kaffe uten rester av sprøytemidler! Duften av nybrente kaffebønner siver ut fra den gamle møllehallen. Her produserer Sigurd Gramstad i Stavanger. Gule Sider er den lokale søkemotoren. En smart snarvei til det du trenger, i nærheten av der du er.


Filadelfia Kristiansand har importert kaffe fra lokale bønder i Peru siden. Debio-merket garanterer at kaffen er dyrket i henhold til regler for. Produksjonen er godkjent som et fullverdig økologisk næring gjennom EUs merking. Vi elsker økologisk kaffe ! Bærekraftig kaffe For oss er det en selvfølge at kaffe både skal smake og gjøre godt.


Det vet vi at flere liker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg