mandag 25. juli 2016

Elektrisk tanntråd

Oppdag Oral-B sine elektriske , manuelle og batteridrevne tannbørster. Les viktig informasjon om hvordan du opprettholder god tannhygiene og et sunt smil. I en verden av oral hygiene den AirFloss har begynt på vei oppover: en enhet for elektriske tanntråd. Det bidrar til å forhindre plakk og til en svært rimelig pris.


Finn den rette tanntråden for deg, og lær å bruke tanntråd riktig. Oral-B tanntråd fjerner plakk på alle stedene tannbørsten din ikke når. Plus, kan ingen såre og blødende tannkjøtt som.


Stor guide med prissammenligning Disse elektriske tannbørstene er kåret til testvinnere av ekspertene Les mer hos. Slik virker den Sonicare AirFoss kan minne om en elektrisk tannbørste i både utseende og størrelse. Elektrisk tannbørste og tanntråd kan føre til mer skade enn nytte.


Vi har testet elektriske tannbørster. Komplimenter med tanntråd eller tannpirkere samt tungeskrape for å motvirke karies, løse tenner og dårlig ånde. Sammen med Wilfa har Jordan lansert en ny generasjon elektriske tannbørster i lekkert design. Det kompakte børstehodet sikrer en overlegen rengjøring av tennene. Hva er best av elektrisk og manuell tannbørste?


Legger du til tanntråd blir alle Baktuser og Kariuser omhyggelig dyttet ut fra gjemmestedene sine,. Du kan fint bruke vanlig tanntråd , men det finnes også tanntråder og børster som er spesiallaget for å renske rundt. En elektrisk tannbørste er meget effektiv mot karies, tannsten og betennelse i tannkjøttet. Og det finnes mange slike tannbørster på markedet, så hvilken børste.


Puss alle flatene grundig, uten å skade tannkjøttet. Den elektriske tannbørsten gir deg de helt riktige børstestrøkene,. Tanntråd anbefales dersom det er trangt mellom tennene. Bruk alltid tanntråd etter at tannbørstingen er over. Gjør tannbørstingen til en lek.


Du kan med fordel lese våre guider om tanntråd ,. Noen foretrekker å bruke en elektrisk tannbørste da de føler at den er lettere å betjene. Og en elektrisk tannbørste kan gjøre jobben lettere. Wigen bruke tanntråd for å få det ordentlig rent mellom tennene. Det er faktisk stor forskjell på vanlig og elektrisk tannbørste. Gaupen Berg forteller hvorfor.


Er elektrisk tannbørste veien å gå? Tennene er bare halvrene om man ikke bruker tanntråd. Men er elektriske tannbørster bra nok til barn? Philips Sonicare er den eneste elektriske tannbørsten med en sonisk børstebevegelse for en ren og frisk følelse. Se alle produktene våre.


Tannstikker og tanntråd Det kan virke vanskelig å komme til mellom tennene når det står en streng i veien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg