torsdag 28. juli 2016

Glassplate over kjøkkenbenk

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Området over kjøkkenbenken har mange funksjonskrav det må tas hensyn til. Høyde: 50cm, Bredde: 80cm, Tykkelse: 4mm. Bak komfyr er det viktig med herdet glass pga.


Glassplater over kjøkkenbenk. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!

Når det gjelder montering av glasset fra glamiTEC så kan det gjøres på to måter. Denne kjøkkenøya har du neppe sett maken til. Kjøkkenet i bildet over er ett av interiørarkitekt MNIL Bernt A. Pedersens nye prosjekter.


Vi har massevis av stiler og farger som kan skjæres til for å passe til kjøkkenet ditt. Sammenlign oss gjerne – mange har gjort det før deg! Vi gir oss ikke før du er fornøyd.


Hei hei godfolk, Jeg ønsker å bytte ut flisene jeg har over kjøkkenbenken med en glassplate med malt bakside.

Jeg har fått tips om å bruke herdet glass, men jeg. Det ser både lekkert og estetisk ut, og er samtidig enkelt å vedlikeholde. Det er populært og ser pent ut. Se hvilke fordeler en glassplate over din kjøkkenbenk gir deg. En glassplate malt med en delikat blåfarge på baksiden er.


Magasinene skriver om det. Se bilder og få vite hvorfor her. Skap din egen stil med glass over kjøkkenbenk. Enkelte farger lagerføres. Om du ønsker en mer personlig glassplate kan du finne et motiv du selv ønsker, for eksempel et fotografi.


Formatet på platene kan være opp til kvm. Vi tilpasser og monterer glass over din kjøkkenbenk. Rekkverk med punktfester. Ensfarget glass, glass med motiv eller bilde trykket på glasset. For privat kunde har vi levert og montert glass over kjøkkenbenk.


Herdet glass klassifiseres som sikkerhetsglass. Platen skal festes 2-mm over kjøkkenbenken. For å sikre deg mot at platen ikke glir, anvend noe som holder platen oppe.

Om de ikke har varer på lager så kan de skaffe. Vi leverer og monterer alle typer glassplater som kan benyttes mellom kjøkkenbenk og overskap. Hvorfor velge glass over kjøkkenbenk ? Se vårt prisløfte, og ta kontakt for et. Ta et tapet, rull det ut og få nytt kjøkken på rekordtid. Tapet på veggen mellom over - og underskap er rimelig og trendy!


Her viser vi hvor enkelt det er å. Som firmanavnet tilsier, tar vi alt som måtte være av glass og glassmontering. Vi bestreber oss for å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger som vil. Ved valg av fliser over kjøkkenbenk må man ta hensyn til flere elementer som kjøkkeninnredning, benkeplate, veggfarge samt gulvmateriale.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg